Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'e imam nikahı kıydırdı evden masörü kovdu

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'e imam nikahı kıydırdı evden masörü kovdu

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile genç sevgilisi Gülseren Ceylan aşkı tam gaz devam ediyor. İmam nikahı kıydıkları ortaya çıkan ünlü çiftten Gülseren Ceylan itiraflarıyla herkesi şaşırttı. Ceylan, masaj yapan çalışanı işten çıkarttığını söyledi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan'ın aşkı gündemden düşmüyor.  Yaklaşık 1 yıldır ilişki yaşayan Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan, son olarak Pınar Kerimoğlu’nun YouTube programına konuk oldu.

Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'e imam nikahı kıydırdı evden masörü kovdu - Resim : 1

“DİNİ NİKAH YAPTIK”

Dini nikah kıydırdıklarını açıklayan Erbil, “Zaten evli gibiyiz. Her şey çok güzel gidiyor. Gülseren istedi nikah olmasını, ben de tamam dedim. Dini nikah yaptık” dedi.

Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'e imam nikahı kıydırdı evden masörü kovdu - Resim : 2

MASÖRÜ EVDEN KOVDU: BAŞKASININ ONA DOKUNMASINA SİNİR OLUYORUM

İmam nikahı açıklamasıyla uzun süre konuşulan ünlü çiftten şaşırtan açıklamalar da geldi. Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan’ın evde kendisine masaj yapan çalışanı işten çıkarttırdığını ve kendisinin masaj yaptığını söyledi.

Konu ile ilgili konuşan Ceylan, “Benden masaj istesin, yanımdayken başkasının ona dokunmasına, masaj yapmasına sinir oluyorum. Evde çalışan masörler vardı, hepsini kovdururum, ben kendim ayaklarına masaj yapıyorum” şeklinde konuştu.