İki yıl önce vefat etmişti... Hande Erçel'in ekran fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı

Hande Erçel
İki yıl önce vefat etmişti...  Hande Erçel'in ekran fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı

Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz gün sevgilisi Kerem Bürsin’le spordan çıkarken görüntülendi. Erçel'in bu sırada kameralara yansıyan telefon ekranı, görenleri duygulandırdı. Oyuncunun telefon ekranında, rahmetli annesiyle olan fotoğrafını bulundurduğu görüldü.

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel, geçtiğimiz gün sevgilisiyle birlikte Etiler'de görüntülendi. Erçel'in otomobile bindiği esnada telefonundaki bir detay dikkatlerden kaçmadı.

İki yıl önce vefat etmişti...  Hande Erçel'in ekran fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı - Resim : 1

Habertürk'ün haberine göre, Hande Erçel'in telefonunun ekran resminde annesi Aylin Erçel ile fotoğrafının olduğu dikkat çekti. 

İki yıl önce vefat etmişti...  Hande Erçel'in ekran fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı - Resim : 2

Erçel'in kanser tedavisi gören annesi Aylin Erçel, 2019 yılında hayatını kaybetmişti.

İki yıl önce vefat etmişti...  Hande Erçel'in ekran fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı - Resim : 3

BİR DİZİ ESTETİK OPERASYON YAPTIRDI

Hande Erçel'in istediği yüz hatlarına kavuşmak için badem gözü estetiği, bişektomi, elmacık, dudak ve çene dolgusu yaptırdığı konuşuluyor. 

İki yıl önce vefat etmişti...  Hande Erçel'in ekran fotoğrafı hayranlarını duygulandırdı - Resim : 4

ARKADAŞLIK AŞKA DÖNÜŞTÜ

Öte yandan konuşulan Hande Erçel, geçtiğimiz aylarda Kerem Bürsin ile birlikteliği hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Utangaç tavırlar sergileyen oyuncu, "Yeni bir ilişki. Zaten başladığında direkt haberiniz oldu. Ben her zaman 'Hayatımda biri olduğunda öğreneceksiniz.' dedim. Oldu ve öğrendiniz... Bu kadar basit. Uzun zamandır yoktu tabii ki. Dizinin başında beraber olduğumuza dair haberler çıktı. O zaman tamamen iş arkadaşlığıydı, sonra ilişkiye dönüştü." ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Diğer

Hande Erçel Hande Erçel haberleri Kerem Bursin