İbrahim Tatlıses'ten oğlu hakkında zehir zemberek sözler: Vurulduğum gün kasayı boşalttı

Magazin Haberleri İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses'ten oğlu hakkında zehir zemberek sözler: Vurulduğum gün kasayı boşalttı

Bir süredir oğlu Ahmet Tatlıses ile arası açık olan ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Beyaz TV'de yayınlanan 'Beyaz Magazin' programına telefonla bağlandı. İbrahim Tatlıses, eski eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses özel hayatıyla son günlerde gündemden düşmüyor. Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses'in ilk eşinden olan büyük oğlu Ahmet Tatlıses, geçtiğimiz aylarda beyin kanaması geçirmişti. İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses bu zor günleri geride bırakmıştı. Ancak baba- oğulun arası Bodrum'daki evlerin satışı yüzünden uzun süredir bozuktu. Sosyal medyadan birbirlerine sert ifadeler kullanan baba oğul arasında yeni bir gelişme daha yaşandı. Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in, paylaştığı bir fotoğrafın altına bütün çocuklarından bahsedip sadece Ahmet Tatlıses'ten bahsetmemesi krizin derinleştiğini ortaya koymuştu.

Bir süredir oğlu Ahmet Tatlıses ile arası açık olan İbrahim Tatlıses dün sosyal medya hesabından 'Baba candır babanın kıymetini bilmeyenler ahmak oğlu ahmaktır.' mesajını paylaştı.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu hakkında zehir zemberek sözler: Vurulduğum gün kasayı boşalttı - Resim : 1

Sitem dolu mesaja Tatlıses'in eski eşi Adalet Sara'dan 'Bugün Babalar Günü'ymüş… Hangi babaların günü kutlu olsun; Anneden öksüzüne anne olmuş, çıkarına uçkuruna el uğruna evladını feda etmeyenlerin! Kız-oğlan, üvey-öz ayrımı yapma-dan sevgisini kuruşunu pay edenlerin… 'Namus davası' diye annesine, kızına, karısına hayatı zindan etmeyenlerin! Evladının derdiyle dertlenen, mutluluğuyla mutlananların. Kendisi ferahlık içinde, evladını bedbahtlıkla yaşatmayanların. Kendisinin olmasa da, baba şefkatiyle evladıymış gibi evlat büyütenlerin. Bugün Babalar Günü'ymüş… Hangi Babaların günü kutlu olsun? Hayat yükü omuzunda olan… Babadan yetim kalmışların, baba gibi baba olanların ve… Baba gibi annelerin günü kutlu olsun' cevabını verdi.

ZEHİR ZEMBEREK SÖZLER

Eski eşine ve oğluna sitem eden Tatlıses canlı yayında şok eden açıklamalarda bulundu.
45 senedir ayrılmışım 45 senedir maaş ödüyorum. Bir maaş ödemesem şirketi karıştırıyorlar. Oğluna yedi dükkân verdim, hepsini batırmış neyin helalliği. Benim hiçbir evladım mağdur olmamıştır, hiçbir evladımı mağdur etmedim.
Ben hiçbir kadını mağdur etmem Perihan Savaş da olmak üzere. Ben Adalet hanımdan 45 senedir ayrıyım bir tek dini nikahımız düşmemiştir. O oğlum dediğim var ya Ahmet… En büyük ihaneti yapan o 7 tane dükkân verdim.

İbrahim Tatlıses'ten oğlu hakkında zehir zemberek sözler: Vurulduğum gün kasayı boşalttı - Resim : 3

En güzel dükkanları batırdı, istediği her yeri verdim. Benden ne istedilerse verdim daha ne yapayım. Varımı yoğumu veriyorum, yine kurtulamıyorum. 70 yaşında adam sahneye çıkıyorum. Ne zaman çıktım, para kazanmaya başladım yine başladılar… Canıma yetti artık. Sağlığımla mı uğraşayım onlarla mı, uğraşayım ne yapayım artık. Merhamet edin bana biraz…

Hiçbir çocuğumu ihmal etmem. Bir tek en büyüğü hariç… Bir insana yedi dükkân verirsin yedisi de batar mı? Onun ismini bile duymak istemiyorum. Bodrum'dan çıktım geliyorum bana çok ağır laflar etti. Onları şimdi söylemeyeceğim.

ŞİRKETİN KASASINI BOŞALTTI

Hastaneye gitti, eğer bir damla gözyaşı döktüysem… İhanet uğradım ihanete. Ben vuruldum, direk şirkete gidip kasayı boşaltı. Niye diğer çocuklarım yapmıyor da o yapıyor?
Neden benim ellerim kasılıyor, 'hep içime atıyorum' diye. Adalet Hanım senin bende ne hakkın var? Üç bin lira ödüyorum, daire verdim oturuyorsun.

"BODRUM'DAKİ EVİME DOMUZ YAĞI SÜRMÜŞLER"

Bodrum'daki evime domuz yağı sürmüşler… Yoksa ben burada çekirdek ailemi kurmuştum evleniyordum. Şu an o kişi ile ayrıyım. Dünya bir tarafa o bir tarafa… Şu an aramız açık ama ben evleneceğim bütün mallarımı da o kişinin üzerine yapacağım. Ona her şey feda olsun, o benim sol yanım.
Lütfen beni kadın düşmanı göstermeyin. Ahmet bana geldi yalvardı, 'baba beni gel bu kadından kurtar' dedi. Şu an evli olduğu kadın için sonra gitti barıştı.

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Ahmet Tatlıses ibrahim tatlıses Perihan Savaş magazin haberleri Beyaz TV