İbrahim Tatlıses'ten bomba hamle! Eski sevgilisinin paylaşımını beğendi

İbrahim Tatlıses'ten bomba hamle! Eski sevgilisinin paylaşımını beğendi

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, bir dönem fırtınalı aşk yaşadığı oryantal Asena'nın sosyal medya paylaşımını beğendi. Üstelik beğendiği gönderide Asena'nın eşi Hasan Dere de bulunuyor.

69 yaşındaki İbrahim Tatlıses'ten bir dönem büyük aşk yaşadığı oryantal Asena'ya gündem yaratacak bir hamle geldi. Asena'dan olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra bir araya gelmeyen İbrahim Tatlıses, eski sevgilisini Instagram'da takip etmese de eski gönderilerinden birini beğendi ve bu hamlesini geri almadı.

İbrahim Tatlıses'ten bomba hamle! Eski sevgilisinin paylaşımını beğendi - Resim : 1

İbrahim Talıses’in programlarında sergilediği oryantal performansıyla popülerleşen Asena, 2017 yılında işletmeci Hasan Dere ile hayatını birleştirmişti. Asena evlendikten sonra adeta inzivaya çekildi ve magazin gündeminden uzak durdu. 

İbrahim Tatlıses'ten bomba hamle! Eski sevgilisinin paylaşımını beğendi - Resim : 2

Her fırsatta Hasan Dere ile mutlu bir evliliği olduğunu dile getiren Asena'ya eski sevgilisi İbrahim Tatlıses'ten böyle bir hamle gelmesi dikkat çekti. Üstelik Tatlıses'in beğendiği gönderide Asena'nın eşi Hasan Dere de bulunuyordu. 

İbrahim Tatlıses'ten bomba hamle! Eski sevgilisinin paylaşımını beğendi - Resim : 3

Sosyal medya hesabını aktif kullanan İbrahim Tatlıses'in Asena'yı “stalk’larken” yakalanması hakkında taraflardan gelecek açıklama merak konusu. 

YENİ İMAJI İÇİN 100 BİN TL HARCADI MI?

İbo Show'un 14. bölüm fragmanında saçlarındaki değişimle dikkat çeken İbrahim Tatlıses, yeni imajı için 100 bin TL harcadığı iddiasına yanıt verdi.

İbrahim Tatlıses'ten bomba hamle! Eski sevgilisinin paylaşımını beğendi - Resim : 4

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tatlıses şu ifadeleri kullandı:

"Ne botoks ne saç ektirme hepsi uydurma! Ben şimdiye kadar neydiysem yine oyum merak etmeyin. İbo sizin İbo'nuz değişmez. Saçımın renginin koyu görünmesi boyanın fazla saçımda kalması sonucudur."

İbrahim Tatlıses'ten bomba hamle! Eski sevgilisinin paylaşımını beğendi - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

ibrahim tatlıses Asena magazin haberleri