İbrahim Tatlıses tehdit gerekçesiyle karakolluk olduğu oğlu Ahmet Tatlı'yla barıştı

İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses tehdit gerekçesiyle karakolluk olduğu oğlu Ahmet Tatlı'yla barıştı

Geçtiğimiz günlerde gayrimenkulleriyle ilgili satışlardan dolayı oğlu Ahmet Tatlı ile karakolluk olan İbrahim Tatlıses, oğluyla kameralar önünde öpüşüp barıştı.

İbrahim Tatlıses, sosyal medya hesabında 'Ailemde köstebek var' açıklaması yapmış, gözler oğlu Ahmet Tatlı'ya çevrilmişti. Tatlıses, iddiaları yalanlasa da çok geçmeden baba oğulun gayrimenkul yüzünden karşı karşıya geldiği, karakolluk olduğu ortaya çıkmıştı.

Oğlu hakkında şikayette bulunan İbrahim Tatlıses, 2. Sayfa programına konuk oldu. Asiye Acar'ın sorularını yanıtlayan Tatlıses, oğluyla kameralar önünde barıştı. Tatlıses şunları söyledi:

“Ben o olayla ilgili bir şey söylemeyeceğim. Ahmet benim göz bebeğim o benim oğlumdur. İnsanın özüne inmezsen kulaktan duyma şeyler olur. Gözümüz gördü kulağımız duydu. O benim oğlumdur. Ahmet aslanın aslanıdır. Ben ne dersem onu program yapın” dedi.

"BABAMLA ARAMIZDA SORUN YOK"

Tatlıses bu sözleri söylerken yanına gelen oğlu Ahmet Tatlı'ya sarıldı. Babasının elinden öpen Ahmet Tatlı ise babasıyla arasında bir sorun olmadığını söyledi.

İbrahim Tatlıses tehdit gerekçesiyle karakolluk olduğu oğlu Ahmet Tatlı'yla barıştı - Resim : 1

"O SES TÜRKİYE'DEN TEKLİF GELİRSE KABUL EDERİM"

Yeni projelerle ekrana dönebileceğini belirtenTatlıses, "O Ses Türkiye'den teklif gelebilir. Kabul ederim. Benim işim bu. Millet şarkı söylememi istemiyor, 'Sen çık seni görelim' yeter diyorlar. 

'İbo Şov' çekersem Kanal D'ye çekeceğim. Polat Yağcı ile görüştük. İlk konuk da Hülya Avşar olur, Sibel Can olur" dedi.

ibrahim tatlıses Ahmet Tatlı