İbrahim Tatlıses, sevgilisi Gülçin Karakaya'yı eski eşiyle tanıştırmış!

İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses, sevgilisi Gülçin Karakaya'yı eski eşiyle tanıştırmış!

26 yaşındaki Gülçin Karakaya ile birlikteliği magazin gündeminde olay yaratan İbrahim Tatlıses'in, geçtiğimiz yıl sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf dikkat çekti.

Yeni aşkı Gülçin Karakaya’yla magazin gündeminden düşmeyen Tatlıses’in eski bir paylaşımı dikkat çekti. Tatlıses daha önce eski eşi Ayşegül Yıldız ve yeni sevgilisiyle bir pozunu paylaşmış ve o poza şu notu eklemiş:

"Önüm arkam, sağım solum emniyette, ikisinin isminde de güller var; Ayşegül & Gülçin hanımlar... Ayşegül Hanım Elifada’mın annesi, Gülçin Hanım da yardımcım. Mekan ise Bodrum Marina’da bulunan Köşebaşı... Sahipleri dünürüm haza beyefendi Ali Bey, yani sırtım yere gelmez, getirmezler daha ne olsun."İbrahim Tatlıses, sevgilisi Gülçin Karakaya'yı eski eşiyle tanıştırmış! - Resim : 1EVLENECEKLER Mİ?

7 çocuk ve 9 torun sahibi 68 yaşındaki sanatçının sevgilisiyle arasındaki yaş farkı ise 42. İlk evliliğini Adalet Tatlıses’le yapan daha sonra da Ayşegül Yıldız’la evlenen Tatlıses, 2013 yılında boşanmıştı. Sanatçının 3. kez nikah masasına oturup oturmayacağı ise merak konusu oldu. 

ibrahim tatlıses Gülçin Karakaya Ayşegül Yıldız