İbrahim Tatlıses: Ölene kadar Erdoğan'ın yanındayım

İbrahim Tatlıses
İbrahim Tatlıses: Ölene kadar Erdoğan'ın yanındayım

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses uzun süren sessizliğini verdiği bir röportajla bozdu. Ünlü şarkıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili övgü dolu açıklamalarda bulunarak, "Ölene kadar da yanındayım" ifadelerini kullandı.

Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'a konuşan sanatçı İbrahim Tatlıses, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Tatlıses, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın neden yanında durduğunu şu cümlelerle açıkladı: 

"Recep Tayyip Erdoğan her şeyden önce çok vefalı bir insan. Ben onu hapisteyken bir kere ziyaret etmiştim. Hatta ondan sonra Cem Uzan döneminde meydanlarda onu çok eleştiren konuşmalar da yapmıştım. Seçildikten sonra 'O kadar açıklamamın ardından tacım da, tahtım da devrilir' dedim ama öyle olmadı. Ne tahtıma, ne de tacıma karıştı. Onu o kadar eleştirmeme rağmen beni nerede gördüyse sevgi ve saygıyla yaklaştı bana. Böyle birinin yanında olmayıp da ne yapacaksınız? Kim ne derse desin umurumda değil, Erdoğan beni nereye çağırırsa giderim. Ölene kadar da yanındayım. Hastalandığımda her anımı takip etti. Beni hiç yalnız bırakmadı. Vefa budur işte." 

ibrahim tatlıses Recep Tayyip Erdoğan röportaj