İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına hayran kaldı

Bir Zamanlar Çukurova
İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına hayran kaldı

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Saniye karakterine hayat veren Selin Yeninci'nin oyunculuğuna hayran kaldı. Tatlıses, sosyal medya hesabından ünlü oyuncuya sosyal medya hesabından övgü yağdırdı.

İbrahim Tatlıses, Twitter hesabı üzerinden Bir Zamanlar Çukurova dizisiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Dizide yer alan Saniye karakteriyle ilgili paylaşım yapan Tatlıses, karakteri canlandıran oyuncu Selin Yeninci için övgüler dizdi.

İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına hayran kaldı - Resim : 1

Tatlıses paylaşımında, "Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si, sen ne beter oyuncuymuşsun be kardeşim. Maşallah. Yeminle alkışlıyorum." ifadelerine yer verdi.

İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına hayran kaldı - Resim : 2

"10 LİRAYA LAHMACUN MU OLUR?" 

Geçtiğimiz günlerde İbrahim Tatlıses, bayilerde 15 TL'den satılan lahmacunun pahalı bulunmasına sosyal medyadan tepki gösterdi.

İbrahim Tatlıses, Bir Zamanlar Çukurova'nın yıldızına hayran kaldı - Resim : 3

Lahmacunlarının tane fiyatının 15 lira olduğunu belirten Tatlıses, satmamaları durumunda bayilere de lahmacun göndermeyeceklerini belirterek, şunları söyledi:

"Lahmacun, Bodrum'da 15 TL'dir. Yiyene de, yemeyene de teşekkürler. Bayiler satmazsa bayilere de lahmacun göndermeyeceğim. Durum budur ve bundan ibarettir. 10 TL'ye lahmacun mu olur? Bu nasıl çarşı, bu nasıl pazar?"

Kaynak: Haber Global TV

Bir Zamanlar Çukurova ibrahim tatlıses Selin Yeninci