İbo Show'dan ilk görüntüler geldi! Konuk seçimindeki ayrıntı dikkat çekti

İbo Show'dan ilk görüntüler geldi! Konuk seçimindeki ayrıntı dikkat çekti

Dokuz yıllık bir aradan sonra ekrana geri dönen 'İbo Show'un ilk konukları Deniz Seki ve Kutsi oldu. İbrahim Tatlıses'in konuk seçimindeki ayrıntı ise dikkat çekti.

Tam 9 yıl süren özlem, Star TV ekranlarında son buluyor. Poll Production ve Global Medya’nın yapımcılığında hazırlanan İbo Show, özel bir bölümle ekrana geliyor.

İbo Show'dan ilk görüntüler geldi! Konuk seçimindeki ayrıntı dikkat çekti - Resim : 1

Yıllar önce yaşanan kaza günü Kutsi ve Deniz Seki'yi programında ağırlayan İbrahim Tatlıses, 9 yıl sonra da aynı sanatçıları çağırarak "Nerede kalmıştık" diyor.

İbo Show'dan ilk görüntüler geldi! Konuk seçimindeki ayrıntı dikkat çekti - Resim : 2

Tatlıses, seyirciyi yıllar önceye götürüyor ve daha önce hiç kimsenin konuşmadığını konuşuyor. “O gece neler yaşandı?, En çok neyi özledi?, ‘Cano’ya ilk sözleri ne oldu?, Uzun bir aradan sonra ilk hangi şarkıyı söyledi?” gibi daha bir çok sorunun cevabının yanıtlanacağı program, geçmişin izini sürerek kapanan perdeyi yeniden açacak.

İbo Show'dan ilk görüntüler geldi! Konuk seçimindeki ayrıntı dikkat çekti - Resim : 4

NAZAR DEĞMESİN!

Aradan geçen yılların ardından İbrahim Tatlıses’in yeniden ekrana dönmesini büyük sevinçle karşılayan ilk bölümün konukları Deniz Seki ve Kutsi, çok anlamlı bir hediye ile duygularını ifade etti. Yanlarında getirdikleri dev nazar boncuğunu Tatlıses’e veren Deniz Seki ve Kutsi, güçlü bir başlangıç dilediklerini ilettiler. 

İBO SHOW NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İbo Show yeni bölümleri ile yakında Star TV'de ekrana gelecek.

Kaynak: Haber Global TV

İbo Show Deniz Seki Kutsi ibrahim tatlıses