Dilan Çıtak Tatlıses'ten İbrahim Tatlıses itirafı: Nefret ettiğim zamanlar oldu

İbrahim Tatlıses
Dilan Çıtak Tatlıses'ten İbrahim Tatlıses itirafı: Nefret ettiğim zamanlar oldu

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, katıldığı bir programda babasından nefret ettiği anlar olduğunu söyledi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, Merve Şahin ve Melis Özcan'ın sunduğu Sorgu Sual'in ilk konuğu oldu. Tatlıses’in kızı yaptığı samimi açıklamalarla dikkat çekti. 

"İDO’YLA KONUŞMUYORUZ"

Dilan Çıtak Tatlıses, kardeşi İdo Tatlıses sorusuna "Çok ilgilenmiyorum. Konuşmuyoruz. Bazı insanlar birtakım normlara bürünmek için maske takarlar o insanlardan uzaklaşmanız gerekir" dedi.

İdo Tatlıses’i babasıyla arasının kötü olmasında sorumlu tutan şarkıcı, "Babamın çevresinden etkilendiği kesin" dedi. "İdo Tatlıses sesinizi kıskanıyor mu?" sorusuna ise "İnsanların baskılarıyla belki olabilir" cevabını verdi.

Dilan Çıtak Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ile ilgili sorulan “Hiç nefret ettiğiniz bir an oldu mu?” sorusuna da çok yüreklilikle cevap verdi. Babasından ayrımcılık yaptığı zamanlarda nefret ettiğini ifade eden Çıtak, “Vefalı evlat veya vefasız evlatlar arasında ayrımcılık yaptığında babamdan nefretim ettiğim zamanlar oldu” diye konuştu.

Dilan Çıtak Tatlıses'ten İbrahim Tatlıses itirafı: Nefret ettiğim zamanlar oldu - Resim : 2

"BENİM BABAM CEM ÇITAK"

Tatlıses, "Babam dediğiniz kişi hangisi" sorusuna Cem Çıtak yanıtını verdi. Şarkıcının babasına siz diye hitap ettiğini bunu da İbo'nun istediğini de sözlerine ekledi.

Şarkıcı kendisine sorulan "Babanızda olan hangi huyu eşinizde görmek istemezsiniz" sorusuna da cesur bir yanıt verdi. Çıtak bu soruya "Çapkınlık ve kadınlara olan tavrı" cevabını verdi.

Kaynak: Haber Global TV

Dilan Çıtak Tatlıses ibrahim tatlıses İdo Tatlıses