Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkı belgelendi!

Magazin Haberleri
Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkı belgelendi!

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncusu Hilal Altınbilek ile yazar sevgilisi Metin Hara, ilk kez gazetecilere yakalandı. Arnavutköy'de objektiflerle karşılaşan çift, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

ATV'nin fenomen dizilerinden olan Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek son dönemin popüler oyuncuları arasında yer alıyor. 

Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkı belgelendi! - Resim : 1

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Geçtiğimiz ay hayranları tarafından Bozcaada'da birlikte görüntülenen ve adları aşk dedikodularına karışan Hilal Altınbilek ile Metin Hara, önceki akşam Arnavutköy'deki bir restorandan çıkarken objektiflere yansıdı.

Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkı belgelendi! - Resim : 2

Eski aşkı Adriana Lima'yı sık sık getirdiği mekana bu kez yeni sevgilisi ile birlikte gelen Hara, özel hayatıyla ilgili sorular karşısında suskunluğunu korudu.

İlk kez gazeteciler tarafından görüntülenen çift, objektifler karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkı belgelendi! - Resim : 3

Ünlü oyuncu ise sevgilisinin kendisine arabanın kapısını açtığı sırada muhabirlere sadece, "İyi akşamlar" demekle yetindi.

Çift, ardından Metin Hara'nın otomobili ile hızla oradan uzaklaştı.

Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkı belgelendi! - Resim : 4

ADRIANA LIMA İLE AŞK YAŞAMIŞTI

Metin Hara bir dönem dünyaca ünlü model Adriana Lima ile yaşadığı aşkla uzun süre konuşulmuştu.

Hilal Altınbilek ile Metin Hara aşkı belgelendi! - Resim : 5

HİLAL ALTINBİLEK KİMDİR?

Hilal Altınbilek, 21 Ocak 1991 tarihinde İzmir'de Kosova kökenli bir ailede doğdu. İlkokul'dan itibaren tiyatro ile ilgilendi. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde okurken oyunculuğa başladı. Bir güzellik yarışmasında ilk 5’e girdi ve fotomodel oldu. 2009-2010 yılları arasında İstanbul'daki Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde, Çağdaş Drama Topluluğu ve Ali Haydar Elçığ'dan oyunculuk eğitimi aldı. İlk oyunculuk deneyimini, 2011 yılında yayımlanan Derin Sular adlı dizide yaşadı.

2013 yılında yayınlanmaya başlayan Karagül dizisinde Özlem karakterini canlandırdı. 2016 yılında Hayatımın Aşkı adlı dizide Nil adlı karakteri canlandırdı. 2018 yılında Tims Productions yapımı Bir Zamanlar Çukurova adlı televizyon dizisinde Züleyha karakterini canlandırdı. Aynı yıl Çağan Irmak'ın yönetmen ve senaristliğini üstlendiği Çocuklar Sana Emanet adlı dram-gerilim türündeki sinema filminde Engin Akyürek ile başrolde yer aldı.

Ünlü oyuncu, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Züleyha karakterini canlandırıyor. 

Bir Zamanlar Çukurova Hilal Altınbilek Metin Hara magazin haberleri Hilal Altınbilek kimdir Arnavutköy Adriana Lima