Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen tatil sezonunu bu fotoğrafla kapattı

Sadakatsiz Magazin Haberleri
Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen tatil sezonunu bu fotoğrafla kapattı

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle dikkat çeken Melis Sezen, yeni sezon çekimleri nedeniyle Bodrum'daki tatil sezonunu bitirdi.

Son dönemin popüler oyuncularından olan Melis Sezen, Bodrum'daki tatil sezonunu bitirdi. 24 yaşındaki oyuncu, 1.2 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladığı ve yaklaşık 93 bin beğeni alan deniz pozuna, "Kapanış" notunu düştü.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen tatil sezonunu bu fotoğrafla kapattı - Resim : 1

Sezen, geçtiğimiz hafta konakladığı otelin iskelesinden bu fotoğrafı paylaşmıştı.

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen tatil sezonunu bu fotoğrafla kapattı - Resim : 2

"DERİN DÖNÜŞÜMLERİN KADINI" 

Geçtiğimiz günlerde Instyle dergisi için objektif karşısına geçen Melis Sezen, dizide canlandırdığı 'Derin' karakteriyle kurduğu özel bağdan bahsetmişti.

"Derin bana çok şey yaşattı ve çok fazla şey öğretti. Çok engebeli bir yolculuk Derin’inki. Duyguları ve içgüdüleriyle hareket eden genç bir kadın..."

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen tatil sezonunu bu fotoğrafla kapattı - Resim : 3

“İnandığının peşinde koşarken kendini kaybediyor. Her an yaşayan, dönüşen Derin. Dönüşümlerin kadını. Kalbim her an onunla atıyor, çok seviyorum onu, benim için çok özel."

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen tatil sezonunu bu fotoğrafla kapattı - Resim : 4

"DERİN'DEN NEFRET EDİYORLARDI" 

'Sadakatsiz' dizisinin ilk bölümleri yayınlandıktan sonra çok sert tepkiler aldığını itiraf eden oyuncu, "Başta çok sert tepkiler aldım. Derin’den nefret ediyorlardı. Derin’le doğrudan konuşan, ona sayıp söven bir sürü yorum vardı. Bazen Derin’le beni karıştırdıkları bile oluyordu" demişti.

SADAKATSİZ 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Sadakatsiz'in ne zaman başlayacağına yönelik kanaldan ve yapımcılardan bir duyuru gelmedi. Dizinin yeni sezonunun eylül ayı ortalarında başlaması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmış değil.

Kaynak: Haber Global TV

Sadakatsiz Melis Sezen Melis Sezen fotoğraflar Melis Sezen pozlar magazin haberleri Sadakatsiz 2. sezon ne zaman