Herkes Türkiye'de arıyordu Hollanda'dan çıktı! Selena'nın yıldızı yeni işi ile şaşırttı

Haber Merkezi
Magazin Haberleri
Herkes Türkiye'de arıyordu Hollanda'dan çıktı! Selena'nın yıldızı yeni işi ile şaşırttı

Bir dönemin popüler dizilerinden olan Selena'da Selin karakterine hayat veren Cansu Demirci yeni mesleğiyle duyanları şaşırttı. İşte, hem ekranlardan hem de gözlerden uzak yaşayan Cansu Demirci’nin son hali ve ne iş yaptığıyla ilgili merak edilenler…

Selena dizisi bir dönemin en çok izlenen fantastik çocuk dizilerindendi. Günümüz çocukları da dahil olmak üzere pek çok çocuk tarafından sevilerek takip ediliyordu. Selena adlı fantastik çocuk dizisinde; Cansu Demirci, Gizem Güven, Dilara Kurtulmuş, Sinem Kobal ve birçok farklı isim rol alıyordu.

Herkes Türkiye'de arıyordu Hollanda'dan çıktı! Selena'nın yıldızı yeni işi ile şaşırttı - Resim : 1

Selena'nın en sevilen isimlerinden birisi de, başrol karakterlerden Selin'di. Selin karakterini oynayan Cansu Demirci, sıklıkla bu rolüyle gündeme geliyor. Oyunculuğu bırakıp yurt dışına yerleştiği öğrenilen ve sosyal medya kullanmadığı bilinen Cansu Demirci, son hali ve ne iş yaptığıyla sıklıkla merak edilip araştırılıyor.

Herkes Türkiye'de arıyordu Hollanda'dan çıktı! Selena'nın yıldızı yeni işi ile şaşırttı - Resim : 2

Canlandırdığı Selin karakteri ile, bugünün çocuk seyircisi tarafından da tanınıp benimsenen Cansu Demirci, seneler sonraki hali ile de merak edilebiliyor.

Selena dizisinin Selin'i Cansu Demirci şimdilerde 32 yaşında. Dizideki haline kıyasla görünümünde değişiklikler olan eski oyuncu, artık çok farklı bir meslek alanında iş hayatını sürdürüyor.

Herkes Türkiye'de arıyordu Hollanda'dan çıktı! Selena'nın yıldızı yeni işi ile şaşırttı - Resim : 3

Selena dizisinde canlandırdığı Selin karakteri ile gündeme gelen Cansu Demirci, günümüzde Hollanda'da yaşıyor. Lisans eğitimini Türkiye'de, yüksek lisans eğitimini Almanya'da alan Demirci, bir dönem de Portekiz'de yaşadı. Demirci şimdilerde Hollanda'da bir şirkette sürdürülebilirlik alanında kıdemli uzman olarak görev alıyor. Demirci, Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden mezun oldu.