Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik konuştu: "Gülse Birsel'e tavsiyemiz; abimin mezarına gidip helallik istemesidir"

Magazin Haberleri
Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik konuştu: "Gülse Birsel'e tavsiyemiz; abimin mezarına gidip helallik istemesidir"

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik, 17 Ekim'de hayatını kaybetti. Uzun yıllar Vural Çelik ile birlikte çalışan Gülse Birsel'in sosyal medya hesabından paylaşıp sildiği 'Vural'a veda' yazısından sonra Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik'ten açıklama geldi.

Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı, Bir Demet Tiyatro ve Seksenler' dizisinin de aralarında bulunduğu birçok yapımda yer alan sanatçı Vural Çelik hayatını kaybetti. Vural Çelik, dün son yolculuğuna uğurlandı. Uzun yıllar Vural Çelik ile birlikte çalışan Gülse Birsel, cenazeye katılmadı.

Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik konuştu: "Gülse Birsel'e tavsiyemiz; abimin mezarına gidip helallik istemesidir" - Resim : 1

Gülse Birsel'in sosyal medya hesabından paylaşıp sildiği 'Vural'a veda' yazısından sonra Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik'ten açıklama geldi.

"ABİM YÜCE GÖNÜLLÜDÜR, UMARIZ AFFEDER"

"Hayatımızın en zor dönemlerinden birini yaşıyoruz. Çok sevgili ağabeyim Vural Çelik aramızdan ayrıldı ve derin bir acı bıraktı. Onun sıcak gülümsemesi, sevgi dolu yüreği ve hayatımıza kattığı güzellikler her zaman hatırlanacak.

Unutmayalım ki, ağabeyim yaşamı boyunca birçok insanın kalbinde iz bıraktı. Bizlere öğrettiği değerleri, paylaştığı anıları ve verdiği sevgiyi asla unutmayacağız. Bu zor günlerde, birbirimize destek olmanın ve onun hatırasını yaşatmanın en önemli şey olduğunu biliyoruz.

Çelik ailesi olarak acımız henüz çok tazeyken Gülse Birsel’in haddini aşan açıklamalarına üzülerek tanık olduk. Abimiz hakkında yapılan bu tür yorumların, savunma fırsatımız olmadan yapılmasının ne kadar yerinde olduğunu kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Bu açıklamalardan anlaşılacağı üzere, bir insanın kalemi yetenekli olabilir; ancak bu, onun iyi bir insan olduğu anlamına gelmez. Abim, insanları mutlu etmeyi ve onları güldürmeyi çok seven, gördüğü her tebessümle mutlu olan bir insandı. Bu onun en büyük zenginliğiydi.

Abim hayatı boyunca görme engelli bir anneye, bir kız kardeşe ve iki yeğene bakan, hayat mücadelesi veren, ekmeğinin peşinde koşarken kimseye boyun eğmeyen biriydi. Onuruyla yaşadı ve onuruyla aramızdan ayrıldı.

Çelik ailesi olarak Gülse Birsel’e tavsiyemiz; abimin mezarına gidip helallik istemesidir. Bu, belki de bu zor günlerde bir nebze olsun kalplerimize su serper. Abim yüce gönüllüdür, umarız affeder…

Başımız sağ olsun, acımız paylaşıldıkça azalacak.

Çelik Ailesi"

Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik konuştu: "Gülse Birsel'e tavsiyemiz; abimin mezarına gidip helallik istemesidir" - Resim : 2

Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik konuştu: "Gülse Birsel'e tavsiyemiz; abimin mezarına gidip helallik istemesidir" - Resim : 3

Vural Çelik'in kız kardeşi Kadriye Çelik konuştu: "Gülse Birsel'e tavsiyemiz; abimin mezarına gidip helallik istemesidir" - Resim : 4