Hercai 69. Bölüm Final İzle

Hercai
Hercai 69. Bölüm Final İzle

Hercai dizisinin merakla beklenen final bölümü yani 69. bölümü ATV ekranlarında yayınlandı. Heyecanın doruğa çıktığı 25 Nisan 2021 Pazar tarihli bölüm internete yüklendi. İşte Hercai dizisinin 69. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link. Hercai final 69. bölüm izle.

Hercai dizisinde nefeslerin tutulduğu finali yani 69. bölümü 25 Nisan Pazar günü ATV kanalındaydı. Hercai'nin son bölümünü izleyebileceğiniz link haberimizde.

HERCAİ FİNAL 69. BÖLÜMDE NE OLDU?

Reyyan ve Miran, Yaren'in yarattığı kaos yüzünden dağılan aileyi toparlamaya çalışır. Hazar'ın emaneti olan torunlarını korumak için uzaklara giden Azize, hiç ummadığı birisini karşısında bulur. Reyyan, Umut Vakfı'nda yeni bir projeye başlar. Yeni proje, Reyyan ve Miran için sürprizlerle dolu bir yolculuğun başlangıcı olurken ikilinin hayatında yeni bir kapı aralanır.

HERCAİ 68. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Reyyan ve Miran, yeni bir eşikten geçmiş, hayatlarını savaş ve intikamdan uzak geçirmeye karar vermişlerdir. Ancak onların dışında gelişen olayların gölgesi çok geçmeden üzerlerine düşer. Azize intikamdan vazgeçmemiştir. Öte yanda Füsun, tutuklu olmasına rağmen korkunç bir plan yapar. Cihan ve Handan, hiç beklemedikleri bir haberle sarsılırlar. Azize'nin bitmek bilmeyen intikam isteği, onu bir yol ayrılıma getirir. Miran ve Reyyan, bütün olumsuzluklara rağmen kendi içlerine dönüp, yeni bir heyecan yaşamaya başlar.

HERCAİ 69. BÖLÜM FULL İZLE ATV

Hercai dizisinin finalini yani 69. bölümünü tek parça full olarak izleyebileceğiniz link.

HERCAİ'NİN KONUSU

Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğullarının torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.  

Yapım: Mia Yapım Yapımcı: Banu Akdeniz  Yönetmen: Ali İlhan  Senaryo: Feraye Şahin, Zeynep Şirin Yalgın, Berşan Tan, Pelin Gülcan, Nergiz Herdem İnce  Oyuncular: Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök

atv izle Hercai dizisi dizi izle dizi haberleri ATV dizileri atv hercai son bölüm izle bedava dizi izle