Hekimoğlu 35. Bölüm İzle

Hekimoğlu
Hekimoğlu 35. Bölüm İzle

Hekimoğlu dizisinin 35. bölümü yayınlandı. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için internete yüklenen 2 Şubat Salı yayınlanan dizisinin Hekimoğlu 35. bölümünü linkten izleyebilirsiniz

Hekimoğlu dizisinin merakla beklenen 35. bölümü Kanal D'de ekranlarında yayınlandı.

HEKİMOĞLU 35. BÖLÜMDE NE OLDU?

Hekimoğlu ilaçlarını alamıyor, ekip ise Mahir'in kıskacı altına giriyor!

Hekimoğlu için zor günler başlıyor. İlaçlarını alamayan Ateş, yoksunluk atakları geçiriyor. Diğer taraftan Hekimoğlu'nu ele vermeyen ekip ise Mahir'in baskılarına maruz kalıyor. Emre'yi yanına çekmeye çalışan Mahir, ret cevabı ile karşılaşıyor.

HEKİMOĞLU 34. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU?

Mahir komiser ise Hekimoğlu aleyhinde ifade vermesi için Orhan üzerinde uyguladığı baskıyı artırır. Bu durum, Hekimoğlu ve Orhan arasındaki ilişkinin giderek gerilmesine sebep olur. İpek, Mahir’in hastane personelini sorgulamasından rahatsızdır çünkü bu durum tüm hastane çalışanlarını tedirgin etmektedir.

Küçük kardeşlerine hem annelik hem de babalık yapmakta olan genç bir adam, çalıştığı restoranda kalp krizi geçirir. Hekimoğlu, bu vakaya hemen teşhis koysa da ekibiyle paylaşmaz. Hepsinin, kendi teşhisini koymasını ister ve ekibin zamanla yarıştığı bir oyun başlatır. Hekimoğlu, zaman ilerledikçe uğraştıkları vakanın tahmininden çok daha karmaşık olduğunu fark edecektir.

HEKİMOĞLU 35. BÖLÜM İZLE

Hekimoğlu dizisinin 35. bölümünü tek parça olarak izleyebileceğiniz link.

Hekimoğlu