Heart grubunun solistinden kötü haber!

HABER MERKEZİ
Magazin Haberleri Kanser
Heart grubunun solistinden kötü haber!

Rock müziğin ikonik isimlerinden, 4 kez Grammy adayı Heart grubunun solisti Ann Wilson'a kanser teşhisi kondu. Bu nedenle grup, bu yıl planlanan turnesinin ertelendiğini duyurdu.

Rock müziğin ikonik isimlerinden, 4 kez Grammy adayı Heart grubunun solisti Ann Wilson'a kanser teşhisi kondu. Bu üzücü haberin ardından grup, 2024 Royal Flush Turnesi'nin kalan konserlerinin ertelendiğini duyurdu.

2 Temmuz'da grubun resmi Instagram hesabından paylaşımda, "Heart's Royal Flush Tour bugün itibarıyla tıbbi nedenlerden dolayı ertelenmiştir" ifadelerine yer verildi.

'DOKTORLARIM BANA YILIN GERİ KALANINDA SAHNELERDEN UZAK KALMAM TALİMATINI VERİYOR'

Wilson, grubun Instagram hesabından yapılan açıklamanın ardından kendi Instagram hesabından bir açıklama yaptı. "Yakın zamanda kanserli olduğumu ortaya çıkaran bir ameliyat geçirdim" diyen Wilson, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ameliyat başarılı geçti ve kendimi çok iyi hissediyorum ama doktorlarım artık bana koruyucu kemoterapi almamı tavsiye ediyor ve ben de bunu yapmaya karar verdim. Doktorlarım bana tamamen iyileşmem için yılın geri kalanında sahnelerden uzak kalmam talimatını veriyor. Bütün destekleriniz için teşekkürler."