Hazal Kaya, Mükremin Gezgin'e destek verdi: "Size anlamsız geleni hedef gösteremezsiniz"

Magazin Haberleri
Hazal Kaya, Mükremin Gezgin'e destek verdi: "Size anlamsız geleni hedef gösteremezsiniz"

Doğum yaptığını iddia edip kucağında bebekle poz veren TikTok kullanıcısı Mükremin Gezgin'e tepkiler yağarken Hazal Kaya'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Kaya, Mükremin Gezgin'e destek vererek Ayşe Arman ve Bergüzar Korel'e sert çıktı, sonra paylaşımı sildi.

Sosyal medya TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'i konuşuyor. Yenidoğan bir bebekle pozlarını paylaşarak doğum yaptığını iddia eden Mükremin Gezgin büyük tepki çekti. Hem hesabı kapanan hem de soruşturma başlatılan fenomene Ayşe Arman ve Bergüzar Korel sert çıktı.

Mükremin Gezgin bir açıklama yaparak kendini savunurken, oyuncu Hazal Kaya da fenomene destek çıktı.

Instagram hesabından paylaşım yapan Hazal Kaya, Bergüzar Korel ve Ayşe Arman'ı etiketleyerek "Asla anlayamıyorum bu tepkileri. Mükremin sadece 23 yaşında, zekice bulursun, bulmazsın, gülersin, gülmezsin. Bir LGBT birey olarak ona gülen 1.5 milyon insana bir erkeğin doğumunu bekletti. Böyle tahammülsüz bir yerde ona gülen insanları eğlendirmeyi başardı. Ne oldu bu kadar mevzu yaratacak? Ben bir şey mi kaçırdım? İsim verip hedef göstererek elinize ne geçiyor? Mükremin'in başına bir şey gelmesi halinde bu sorumluluğu almaya hazır mısınız?" dedi.

Hazal Kaya, Mükremin Gezgin'e destek verdi: "Size anlamsız geleni hedef gösteremezsiniz" - Resim : 2

Paylaşımını dakikalar içinde silen Hazal Kaya, yeni bir paylaşım yaparak şunları yazdı:

"Neyse ben de öfke ve tahammülsüzlükle bir paylaşım yaptım. Eleştirdiğim şeye dönüşmek istemediğim için de sildim. Diyeceğim şu, bu toplumda zaten can güvenliğini bile sağlayamadığımız, teknik olarak ‘kırılgan azınlık’ diye çağırılan birilerini, aşağılayıcı bir biçimde ve tahammülsüze, sadece size anlamsız geldiği için hedef göstermezsiniz. Umarım tepkinizin olası sonuçlarını, dilinizden düşürmediğiniz vicdanınızla baş başa kaldığınızda birazcık düşünürsünüz. Buna en çok sizin ihtiyacınız var."

Hazal Kaya, Mükremin Gezgin'e destek verdi: "Size anlamsız geleni hedef gösteremezsiniz" - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Mükremin Gezgin Hazal Kaya Bergüzar Korel Ayşe Arman Mükremin Gezgin tiktok magazin haberleri