Bergüzar Korel'den sert tepki: "Yettiniz artık!"

Magazin Haberleri

Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, sosyal medya hesabından "hamileyim" paylaşımlarında bulunan sosyal medya fenomeni Mükremin Gezgin'e ateş püskürdü. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Mükremin Gezer ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.

Bir süredir sosyal medya hesabından "hamileyim" paylaşımlarında bulunan TikTok fenomeni Mükremin Gezgin'in, bir hastanede kucağında bebekle fotoğraf yayınlayıp doğum yaptığını iddia etmesi gündem oldu.

"BELLİ Kİ YENİDOĞAN"

Olaya bir tepki de oyuncu Bergüzar Korel’den geldi:

“Dün gece bu paylaşımı gördüm ve ilk düşündüğüm şu el kadar bebek oldu. Belli ki yenidoğan, biz kendi yavrumuzu öpmeye kıyamazken nasıl böyle espri malzemesi olmasına müsaade ediliyor!

"YAZIKLAR OLSUN"

Buna gülen, sayfasında paylaşan hesaplara da yazıklar olsun. Hepiniz like ve takipçi delisi olmuşsunuz. Yettiniz artık gerçekten ya.”

Bergüzar Korel'den sert tepki: "Yettiniz artık!" - Resim : 1

SORUŞTURMA BAŞLATILDI!

Paylaşımın altına kısa sürede milyonlarca yorum yağarken, Gezgin'e yardımcı olan sağlık personeli ve hastane yönetimine de tepki yağdı. Gelen şikayetlerinin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Mükremin Gezer ve hastane personeli hakkında hayasızca hareketler ve teşhircilik suçundan soruşturma başlattı.

Kaynak: Haber Global TV

Bergüzar Korel Mükremin Gezgin magazin haberleri