İrem Derici, Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı: Böyle saygısızlık görmedim!

İrem Derici, Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı: Böyle saygısızlık görmedim!

Meslektaşı İrem Derici'yle komşu olan Lerzan Mutlu, gece geç saatlere kadar müzik dinleyen ünlü şarkıcıdan rahatsız oldu. Mutlu, sabaha karşı attığı story'lerle Derici'ye sert çıktı.

Şarkıcı İrem Derici, komşusu Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı. Derici'nin sabaha kadar yüksek sesle müzik dinlediğini söyleyen Mutlu, tepkisini sosyal medya hesabından gösterdi.

"BU İLK DEĞİL: MÜZİK SON SES"

Derici'ye Instagram hesabından seslenen Mutlu, şu ifadeleri kullandı:

"İrem'ciğim; uyuyamıyoruz. Evde müziği bu saatte kapasan mı artık! Bangır bangır! WhatsApp'ını okundu yapmazsın sen! Buradan yazayım dedim. Sabah saat: 04:00! Binaları villa gibi, etrafında insan yokmuş gibi davrananlara pes! Diskonun bitmesini bekliyoruz. Bu ilk değil. Oturduk güvenlik zili çalıyor, kimse oralı değil ve ezan okunuyor, biz uyanık! Müzik son ses! Bana yakışır mı polis çağırmak komşuma! Yakışmaz ama zorluyorsunuz. Müzik hala açık, çıldıracağım. Ben hayatımda böyle bir saygısızlık görmedim. Saat 06:45!"

İrem Derici, Mutlu'nun tepkisine henüz yanıt vermedi.

İrem Derici, Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı: Böyle saygısızlık görmedim! - Resim : 1

Öte yandan daha önce de İrem Derici, Lerzan Mutlu'nun evde  topuklu ayakkabı ile gezdiği için rahatsız olduğunu söylemişti.

İrem Derici, Lerzan Mutlu'yu çileden çıkardı: Böyle saygısızlık görmedim! - Resim : 2

Son dönemde şarkılarından çok yaptığı açıklamalarla gündeme gelen İrem Derici, geçtiğimiz haftalarda takipçilerinden gelen soruları yanıtlamıştı. Derici, şunları söylemişti:

"Bir sonraki hayatımda Cem Yılmaz olmak istiyorum. Kendimi ona çok yakın hissediyorum. Onun karizması başka bir şey...

Tek bir özür hakkım olsa, annemden dilerdim. Beni yetiştirmek çok zor iş... Yaptığım her yanlış için ondan özür dilerdim.

Hayvanlarla ilişkim çok iyi. Benim de 3 yaşında bir köpeğim var. Benim oğlum hem yaramaz, hem şımarık..."

Kaynak: Haber Global TV

Lerzan Mutlu İrem Derici magazin haberleri sosyal medya