Hayranları çok üzülecek! Kardeşlerim dizisinde yaprak dökümü devam ediyor: Başrol oyuncusu da diziden ayrılıyor

Kardeşlerim
Hayranları çok üzülecek! Kardeşlerim dizisinde yaprak dökümü devam ediyor: Başrol oyuncusu da diziden ayrılıyor

Her hafta Cumartesi akşamı izleyiciyle buluşan Kardeşlerim dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Kardeşlerim son bölümle diziden ayrılan Halit Özgür Sarı'nın ardından başrol oyuncusunun da projeye veda edeceği ortaya çıktı.

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim'de peş peşe ayrılıklar yaşanıyor. Son bölümüyle reytingleri alt üst eden dizide yaprak dökümü sürüyor. Anne ve babasının ölümünden sonra kardeşlerini bir arada tutmak için her şeyini ortaya koyan Kadir son bölümde kaza geçirerek hayatını kaybetti. Kadir'in ölümü izleyicileri şoke etti. Dizide Kadir'i canlandıran Halit Özgür Sarı 29. bölümde Kardeşlerim'den ayrıldı.

Hayranları çok üzülecek! Kardeşlerim dizisinde yaprak dökümü devam ediyor: Başrol oyuncusu da diziden ayrılıyor - Resim : 1

Sami'nin ardından Melisa karakterine hayat veren oyuncu Damlasu İkizoğlu da diziye veda etti. 

Hayranları çok üzülecek! Kardeşlerim dizisinde yaprak dökümü devam ediyor: Başrol oyuncusu da diziden ayrılıyor - Resim : 2

Kardeşlerim’de iki oyuncunun ayrılığının üzüntüsü henüz tazeyken bu kez Celil Nalçakan'ın diziden ayrılacağı ortaya çıktı. (Takvim)

Hayranları çok üzülecek! Kardeşlerim dizisinde yaprak dökümü devam ediyor: Başrol oyuncusu da diziden ayrılıyor - Resim : 3

KARDEŞLERİM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Kardeşlerim dizisi, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü seyirciyle buluşturacak. 

Yapımına NGM’nin imza attığı Kardeşlerim'in yönetmen koltuğunda Serkan Birinci otururken, Gül Abus Semerciğ dizinin senaryosunu kaleme alıyor. 

Kaynak: Diğer

Kardeşlerim Celil Nalçakan dizi dizi haberleri kardeşlerim dizi