‘Hayalimizi gerçekleştiriyorum’ diyerek itiraf etti! Burcu Biricik: ‘Eskiden garsonluk yapıyordum’

Magazin Haberleri
‘Hayalimizi gerçekleştiriyorum’ diyerek itiraf etti! Burcu Biricik: ‘Eskiden garsonluk yapıyordum’

Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik, Ayvalık'ta eşi Emre Yetkin ile birlikte butik otel açacağı yönündeki haberlere açıklık getirdi. Ünlü oyuncu, "Emre ile birlikte böyle bir yer açma hayalimiz vardı ve gerçekleştiriyoruz. Ben zaten eskiden garsonluk yapıyordum dedi.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Sosyal medyada paylaştığı videolarla fenomen olduktan sonra oyunculuğa adım atan Yasemin Sakallıoğlu, geçtiğimiz akşam 'Doğru Koca Nasıl Seçilir?' adlı gösterisiyle sahne aldı.

Etkinliği izlemeye gelenler arasında ünlü oyuncu Burcu Biricik de vardı. Sakallıoğlu'nu sevdiğini ve gösteriyi merakla beklediğini dile getiren Biricik, rol aldığı dizi hakkında konuştu.

‘Hayalimizi gerçekleştiriyorum’ diyerek itiraf etti! Burcu Biricik: ‘Eskiden garsonluk yapıyordum’ - Resim : 1

"ESKİDEN GARSONLUK YAPIYORDUM"

"Projemiz güzel gidiyor" diyen Burcu Biricik, "Reytinglerden de memnunuz." ifadelerini kullandı.

Ayvalık'ta eşi Emre Yetkin ile birlikte butik otel açacağı yönündeki haberlere yanıt veren oyuncu, "Öyle 'Milyon TL harcadılar' diye bir durum yok. Emre ile birlikte böyle bir yer açma hayalimiz vardı ve gerçekleştiriyoruz. Ben zaten eskiden garsonluk yapıyordum. Yabancılık çekmediğim bir iş kolu." şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Diğer

Camdaki Kız Burcu Biricik Emre Yetkin magazin magazin haberleri