Hangisi Google logosu? IQ'su yüksek olanlar 11 saniyede şıp diye buluveriyor!

Zeka bulmacası Fark bulma oyunu Zeka testi
Hangisi Google logosu? IQ'su yüksek olanlar 11 saniyede şıp diye buluveriyor!

Bir Google dehası olduğunuzu mu düşünüyorsunuz? Bu zeka oyunu kartal gözlerinizi test edecek. Sahte logolar arasında orijinal logoyu bulabilir misin? Arama motoru devini ne kadar tanıdığınızı test edin

Görselde 4 farklı Google logosu var. Bunlardan sadece biri tescilli ve gerçek. Peki ama hangisi? 11 saniyeniz var.

Hangisi Google logosu? IQ'su yüksek olanlar 11 saniyede şıp diye buluveriyor! - Resim : 1

Zeka oyunları sadece bilmece veya bulmacalardan daha fazlasıdır; bunlar sizi kalıpların dışında düşünmeye ve bilişsel kaslarınızı esnetmeye zorlayan zihinsel jimnastik egzersizleridir.

Bu düşündürücü problemler, mantık bulmacalarından kelime oyunlarına kadar çeşitli biçimlerde karşınıza çıkar ve hepsi eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerinizi harekete geçirmek için tasarlanmıştır.

Zeka oyunlarına internette ve çeşitli yayınlarda kolayca ulaşılabilir. Pek çok gazete ve dergi zeka oyunları bölümleri içerir ve bu bulmacalara adanmış çok sayıda web sitesi vardır.

Bugün size zekanızı zorlayacak bir zeka oyunu sunuyoruz. Aşağıdaki bulmacada doğru Google logosunu bulmanız gerekiyor.

Zeka oyunu kolay görünebilir, ancak buradaki değişiklik, bunları 11 saniyelik belirli bir süre içinde bulmanız gerektiğidir.

Doğrnu Google logosunu bulmak için aramaya başlayın. 

İlk bakışta gizli doğru Google logosunu fark ettiniz mi yoksa odaklanmaya mı çalışıyorsunuz?

Gizli unsuru bulmanın tatmininin yanı sıra, zeka oyunları başka bazı faydalar da sunuyor:

Gelişmiş Problem Çözme: Zeka oyunları bizi sorunlara farklı açılardan yaklaşmaya teşvik ederek yaratıcı düşünmeyi ve eleştirel analizi teşvik eder.

Geliştirilmiş Bellek: Bilgileri hatırlamak ve bulmacaları çözmek için gerekli adımları hatırlamak, hafıza işlevini ve zihinsel çevikliği güçlendirir.

Artan Konsantrasyon: Bir zeka oyununu çözmek için gereken odaklanma çabası, konsantre olma ve dikkat dağıtıcı unsurları filtreleme yeteneğimizi geliştirir.

Artan Bilişsel Esneklik: Zeka oyunları bizi kalıpların dışında düşünmeye iterek zihinsel çevikliği ve yeni durumlara uyum sağlama yeteneğini geliştirir.

Stresten Kurtulma: Bir bulmacayı çözmeye odaklanma eylemi, günlük endişelerden uzaklaşmak için hoş bir şey olabilir, rahatlamayı ve zihinsel berraklığı teşvik edebilir.

11 saniye sona erdi. Bulduysanız tebrikler size. Bulamadıysanız üzülmeyin yanıt hemen aşağıda.

İşte bu akıllara durgunluk veren zeka oyununun çözümü

İŞTE DOĞRU GOOGLE LOGOSU

Hangisi Google logosu? IQ'su yüksek olanlar 11 saniyede şıp diye buluveriyor! - Resim : 5