Hande Erçel'i utandıran soru: Sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ismini duyunca...

Hande Erçel Magazin Haberleri
Hande Erçel'i utandıran soru: Sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ismini duyunca...

Hande Erçel'e sevgilisi Kaan Yıldırım soruldu. Utangaç tavırlar sergileyen Hande Erçel, Kaan Yıldırım ile yaptıkları Londra tatili hakkında bilgi verdi.

Son dönemin popüler oyuncularından Hande Erçel, önceki gün Etiler'de bulunan oyuncu menajerliği şirketinden çıkarken objektiflere takıldı. Çıkışta magazinciler tarafından görüntülenen Hande Erçel'e sevgilisi Kaan Yıldırım soruldu. Londra tatili ile ilgili konuşan Erçel, "Güzeldi her şey. Beraber oyun izledik" dedi.

Hande Erçel'i utandıran soru: Sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ismini duyunca... - Resim : 1

UTANGAÇ SEVGİLİ...

Muhabirler Erçel'e, "Güzel deyip Kaan Bey'le olan ilişkinizle alakalı soruları geçiştiriyorsunuz?" dedi. Ünlü oyuncu, "Oyunlar izledim, müzikale gittik, çok güzeldi" deyip utangaç tavırlar sergiledi.

Ünlü oyuncu, "Buradan başka bir toplantıya yetişeceğim, şu an bir yoğunluk var, onu yapmaya çalışıyoruz. O yüzden bu aralar çok sık karşılaşacağız" diyerek çalışma programı hakkında bilgi verdi.

Hande Erçel'i utandıran soru: Sevgilisi Kaan Yıldırım'ın ismini duyunca... - Resim : 2

DİSNEY PLUS'IN YEMEĞİNE KATILDI

Disney Plus, 13 Mayıs Cuma akşamı Soho House’ta verdiği özel davette marka elçileri olarak birlikte çalışmaya başladığı, sinema ve dizi dünyasının çok sevilen isimleriyle bir araya geldi.   

Hande Erçel’in yanı sıra Aras Bulut İynemli, Aslı Enver, Burak Deniz, Can Yaman, Cansu Dere, Demet Özdemir, Eda Ece, Engin Akyürek, Halit Ergenç, Pınar Deniz ile senarist Pınar Bulut ve yönetmen Zeynep Günay Tan geceye katıldı.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Kaan Yıldırım Disney Plus magazin haberleri