Hande Erçel'den Riyad pozları! Festival tarzına beğeni yağdı

Magazin Haberleri Hande Erçel
Hande Erçel'den Riyad pozları! Festival tarzına beğeni yağdı

Son dönemin popüler oyuncularından Hande Erçel Riyad'a gitti. Konsere katılan ünlü oyuncu, burada çektirdiği fotoğraflarını da sosyal medya hesabından paylaşmayı ihmal etmedi. Hande Erçel'e beğeni ve yorum yağdı.

Bir süredir sosyetenin ünlü isimlerinden Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Hande Erçel, Suudi Arabistan'a gitti. Burada festivale katılan Hande Erçel, sosyal medyada da bu tatilinden paylaşımlarda bulundu.

Hande Erçel'e yorum bırakan isimler arasında, usta oyuncu Cem Davran da vardı. Aynı dizide birlikte rol alan Cem Davran, rol arkadaşı Hande Erçel'e, "Asil prenses kızım benim" yorumunda bulundu.

İşte Hande Erçel'in Riyad pozları...

Hande Erçel'den Riyad pozları! Festival tarzına beğeni yağdı - Resim : 1

Hande Erçel'den Riyad pozları! Festival tarzına beğeni yağdı - Resim : 2

FRIENDS YILDIZI MATTHEW PERRY'NİN ÖLÜM NEDENI AÇIKLANDI

Unutulmaz dizi Friends'te Chandler Bing rolüyle tüm dünyada geniş hayran kitlelerine sahip olan Matthew Perry, geçtiğimiz ekim ayında hayatını kaybederek sevenlerini yasa boğmuştu.

Oyuncu, evindeki jakuzide ölü olarak bulunmuş ancak ölüm nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmamıştı. 

Hande Erçel'den Riyad pozları! Festival tarzına beğeni yağdı - Resim : 3

Los Angeles Bölgesi Tıbbi Muayene Ofisi, Perry'nin ölümünden bir buçuk hafta önce depresyon ve anksiyete için ketamin infüzyon tedavisi almaya başladığı sonucuna varan toksikoloji raporunu yayınladı. 

Uzmanlara göre; Perry'nin sistemindeki ketamin, hem kardiyovasküler aşırı uyarılmaya hem de solunum sorununa neden oldu. Ayrıca oyuncuda alkol, metamfetamin, kokain, eroin, PCP veya fentanile dair hiçbir kanıt bulamadı.

Perry'nin ölümüne neden olan etkenler arasında boğulma, koroner arter hastalığı ve buprenorfin etkileri sıralandı. Buprenorfin, bağımlıları opioidlerden uzaklaştırmak için kullanılır.

Ayrıca Perry bir süredir günaşırı ketamin infüzyon tedavisi görüyordu, ancak vefatından 6 ay önce yeni bir doktor Perry'nin durumunun yeterince iyi olduğuna ve tedaviye bu kadar sık ihtiyaç duymadığına karar verdi. Raporda Perry'nin ölmeden önceki aylarda ne sıklıkta ketamin infüzyon tedavisi aldığı belirtilmedi.

Sigara içmek Perry'nin ölümüne katkıda bulunan bir faktör olarak listelenmemiş olsa da raporda Perry'nin günde 2 paket sigara içtiği, KOAH/amfizem ve diyabet hastası olduğu belirtiliyor.

Ayrıca Perry'nin 19 aydır temiz ve ayık olduğu belirtiliyor.

28 Ekim'de Matthew Perry, Pacific Palisades'teki evinin yakınındaki Riviera Country Club'da jakuzisinde hareketsiz bir halde bulundu. Kalp krizi ihbarı üzerine sağlık görevlileri olay yerine geldi ancak Perry'nin olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Matthew Perry, madde bağımlılığı geçmişiyle sık sık gündeme gelen bir oyuncuydu. Senelerce bu bağılılığından kurtulmak için mücadele etti ve hatta kendisiyle aynı durumdaki kişiler için bir merkez bile kurdu.

Kaynak: Haber Global TV