Hande Erçel'den kaçamak Kaan Yıldırım yanıtı

Magazin Haberleri Hande Erçel
Hande Erçel'den kaçamak Kaan Yıldırım yanıtı

Meslektaşı Kerem Bürsin’le ilişkisini sonlandıran Hande Erçel, geçtiğimiz gün Hadise’nin eski aşkı Kaan Yıldırım ile kameralara yansımıştı. Erçel, şimdi ise kendisine yöneltilen Kaan Yıldırım soru karşısında kaçamak yanıt verdi.

Hande Erçel, ilk günden beri 'reklam ilişkisi' iddialarının gölgesinde dizi aşkının gerçeğe dönüştüğü Kerem Bürsin'le sessiz sedasız yollarını ayırdı.

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen güzel oyuncunun, popçu Hadise ile evliliğin eşiğinden dönen Kaan Yıldırım'la görüntülenmesi çok konuşuldu.

2019 yılında 'Halka' dizisinde rol arkadaşı olan Yıldırım ve Erçel, geçtiğimiz hafta Emirgan'da bir mekanda eğlendi.

Kaan Yıldırım

Gece boyu samimi oldukları iddia edilen çift, çıkışta Kaan'ın arabasına bindi. Anadolu Yakası’na geçerken çevirmeye yakalanan çift, kameraları görünce küçük bir şaşkınlık yaşadı. Sorulara cevap vermeyen oyuncular, Erçel’in Beykoz’daki evine gitti. Kaan ve Hande geçtiğimiz haftaya damga vurdu, 'Yılın aşkı' başlıkları atıldı.

Aşk iddiasının yankıları sürerken, taraflar sessizliğini koruyor. Ablası Gamze Erçel ile birlikte hafta sonu İtalya'nın Milano şehrine giden güzel oyuncu, dün akşam yurda döndü.

Neşesi bir hayli yerinde olan Erçel, "Tatil çok güzel geçti" dedi. Havalimanında objektiflere yansıyan 28 yaşındaki güzel, Kaan Yıldırım haberleri hatırlatılması ve "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu üzerine, "Başka zaman söz konuşuruz" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel magazin magazin haberleri