Hande Erçel sessizliğini bozdu! Kaan Yıldırım’la aşk yaşıyor mu?

Hande Erçel Magazin Haberleri
Hande Erçel sessizliğini bozdu! Kaan Yıldırım’la aşk yaşıyor mu?

Hande Erçel ile Kaan Yıldırım aşkı kısa sürdü. Daha önce de adının birlikte anıldığı kendisi gibi oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden tatil paylaşımları yapan Kaan Yıldırım'ın ihaneti sorulan Hande Erçel “Kaan hep arkadaşımdı, arkadaşım kalacak” dedi.

Kerem Bürsin ayrılığının ardından Halka dizisindeki rol arkadaşı Kaan Yıldırım ile yeni bir aşka yelken açan Hande Erçel, yurt dışında sevgilisi ile ilk kez el ele görüntülenmiş ve aşk resmen belgelenmişti. Kısa süre önce Londra ve ardından Marmaris'te aşk tatili yapan Hande Erçel ile Kaan Yıldırım'ın mutluluğunun kısa sürdüğü ve ikilinin ayrıldığı iddia edildi.

Hande Erçel sessizliğini bozdu! Kaan Yıldırım’la aşk yaşıyor mu? - Resim : 1

BAŞKA BİR GÜZELLE EĞLENDİ

Daha önce de adının birlikte anıldığı kendisi gibi oyuncu Tuğçe Açıkgöz ile aynı yerden tatil paylaşımları yapan Kaan Yıldırım için "Hande Erçel'den ayrıldı" iddiası ortaya atıldı. Kaan Yıldırım, bu sefer de Bodrum'daki bir mekanda başka bir güzelle görüntülenmişti.

Hande Erçel sessizliğini bozdu! Kaan Yıldırım’la aşk yaşıyor mu? - Resim : 2

"HAYATIMDA KİMSE YOK"

Önceki gün TV100 kameraları tarafından görüntülenen Hande Erçel "Hayatımda kimse yok... Şu an işimle yoğunum. Çok mutluyum. Kaan hep arkadaşımdı, arkadaşım kalacak" diyerek ayrılık haberlerini doğruladı.

Hande Erçel sessizliğini bozdu! Kaan Yıldırım’la aşk yaşıyor mu? - Resim : 3

Kaynak: Diğer

Hande Erçel Kaan Yıldırım magazin haberleri