Hande Erçel resti çekti! Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı sildi

Hande Erçel resti çekti! Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı sildi

Son günlerde Maldivler tatiliyle gündemde olan Kerem Bürsin ve Hande Erçel cephesinde şaşırtan bir gelişme yaşandı. Kerem Bürsin, yeni aşkı Hande Erçel'in isteği doğrultusunda Serenay Sarıkaya'yı etiketlediği fotoğrafları kaldırdı.

Adının aşk dedikodularına karıştığı partneri Hande Erçel ile Maldivler'de tatil yapan Kerem Bürsin, yıllar sonra Serenay Sarıkaya hamlesinde bulundu.Takvim’in haberine göre, Eski aşkı Serenay Sarıkaya ile 2016'da birlikte gittikleri tatilden çekilen bir kareye etiketleyen Bürsin, neredeyse 5 sene sonra 'Serenay Sarıkaya' etiketini kaldırdı. 

Hande Erçel resti çekti! Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı sildi - Resim : 1

HANDE RESTİ ÇEKTİ

Magazin kulislerinde konuşulanlara göre, sevgilisinin isminin sürekli Sarıkaya ile anılmasından rahatsız olan Hande Erçel, yakışıklı oyuncuya resti çekti. Kerem Bürsin de hiç düşünmeden fotoğraftaki etiketi kaldırıp eski aşkını tarihe gömdü.

MALDİVLER HATIRASI GÜNDEM OLDU

'Aşk tatili mi, reklam tatili mi?' yorumlarına neden olan ikilinin Maldivler tatilinden paylaşımları sosyal medyayı sallamaya devam ediyor.

Hande Erçel resti çekti! Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı sildi - Resim : 2

Instagram hesabından Dünya Günü'nü (Earth Day) kutlayan Kerem Bürsin'in pozu ve paylaşım altındaki yorumlar dikkat çekti. 

Hande Erçel resti çekti! Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı sildi - Resim : 3

33 yaşındaki oyuncunun kaslarını sergilediği pozun Hande Erçel tarafından çekildiği, ikili arasında sosyal medyadaki mesajlaşmayla ortaya çıktı.

"ARTIK İTİRAF EDİN"

Bürsin'in 1.5 milyondan fazla beğeni alan tatil pozunun altında birbirlerine samimi mesajlar yazan ikiliye, takipçilerinden "Artık itiraf edin" şeklinde yorumlar geldi.

Hande Erçel resti çekti! Kerem Bürsin, Serenay Sarıkaya'yı sildi - Resim : 4

Öte yandan Kerem Bürsin'in sakalındaki saç teli de dikkatli gözlerden kaçmadı.

Hande Erçel Serenay Sarıkaya Kerem Bursin magazin haberleri Maldivler