Hande Erçel ile Kerem Bürsin pişti oldu

Hande Erçel Magazin Haberleri
Hande Erçel ile Kerem Bürsin pişti oldu

Bir dönem aşk yaşayan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, aynı anda yaz paylaşımı yaptı. Kerem Bürsin'in kaslı vücudu, Hande Erçel'in de güzelliği takipçilerinden beğeni topladı.

Kerem Bürsin ile Hande Erçel, bir dönem reyting rekorları kıran Sen Çal Kapımı dizisinde tanışmış ve bir süre aşk yaşamışlardı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin pişti oldu - Resim : 1

Dizi bitince yollarını ayıran eski aşıklar, sosyal medya hesaplarından yaz sezonunu açtıklarını duyurdu.

Eski sevgililerin aynı gün yaz paylaşımı yapmaları hayranlarını heyecanlandırdı. 

Hande Erçel ile Kerem Bürsin pişti oldu - Resim : 2

Hande Erçel ile Kerem Bürsin pişti oldu - Resim : 3

"TÜRK SİNEMASI, YEŞİLÇAM SICAKLIĞINI YAKALAYAMADI"

Öte yandan ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde, sinemaya ilk kez 7 yaşındayken Ankara'da gittiğini belirterek, "Sinema izleyen bir aileydik. Küçükken aksiyon filmlerini çok severdim. Jean-Claude Van Damme, Robert De Niro, Tom Hanks'in büyük hayranıyım" diye konuştu. Bürsin sözlerine şöyle devam etti: "Türk sineması, Yeşilçam sıcaklığını yakalayamadı. Sinemamızı fazlasıyla ticarete kattık. Sinemadan daha çok dizilerde başarılı oluyoruz."

Oyunculuk serüvenine de değinen Bürsin, "Oyunculuktan olmasa da ekmeğimi mutlaka sinemadan kazanırım demiştim" dedi. Uzun süre Amerika'da yaşayan oyuncu, "Amerika'da sinema sektörü daha disiplinli ve profesyonel" deyip ekledi: "Gençlere olanak tanınmalı. Sonuçta bir dönem hepimiz, no name'dik."

Kerem Bürsin, biyografi filmlerinin başarısıyla ilgili ise şu yorumu yapmıştı: "Ülkemizde anlatılacak çok insan hikayesi var fakat başka şeylere de yönelmeliyiz."

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Kerem Bursin hande erçel pozlar Hande Erçel fotoğraflar