Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Maldivler tatilinin sırrı ortaya çıktı

Sen Çal Kapımı
Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Maldivler tatilinin sırrı ortaya çıktı

Sen Çal Kapımı dizisinin yıldızları Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Maldivler'de tatil yapması gündem olmuştu. Erçel ve Bürsin'in Maldivler kaçamağıyla ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı.

'Sen Çal Kapımı' adlı dizide başrolleri paylaşan ve adları sürekli aşk iddialarına karışan Hande Erçel ile Kerem Bürsin, dizi sezon finali yapınca soluğu Maldivler'de aldı.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Maldivler tatilinin sırrı ortaya çıktı - Resim : 1

Ünlü isimler hayranlarına yakalanıp yakayı ele verince sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla iddiaları doğruladı. 

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Maldivler tatilinin sırrı ortaya çıktı - Resim : 2

Erçel ve Bürsin'in Maldivler kaçamağıyla ilgili şaşırtan gerçek ortaya çıktı.

MALDİVLER TATİLİNİ BEDAVAYA GETİRDİLER

2. Sayfa'nın haberine göre; İlişkileri için 'aşk mı reklam mı' tartışması süren Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in, 100’er bin TL'lik Maldiv tatilini bedava getirdikleri ortaya çıktı. İkili kaldıkları otelin adını etiketleyip paylaşım yaptı. Kerem Bürsin'in eski sevgilisi Serenay Sarıkaya da aynı yöntemle Maldiv tatiline çıkmıştı. Normal şartlarda her üç isim de gözlerden uzak olmayı, gittikleri her yeri saklamayı tercih ediyor.

Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in Maldivler tatilinin sırrı ortaya çıktı - Resim : 3

AŞK SORUSUNA ŞAŞIRTAN YANIT

Öte yandan ikili beş gün önce İstinye'de spor salonuna beraber gitmiş, Bürsin, muhabirlerin “Spora bile beraber gidiyorsunuz. Aşk haberlerini de yalanlamıyorsunuz...” yorumuna, “Bir gelişme olursa haberdar olacaksınız. Çok konuşmaya gerek yok” cevabıyla, kafaları karıştırmıştı.

27 yaşındaki Erçel ise, “Olduğunda haberiniz olacak arkadaşlar” diyerek, aşk iddialarını havada bırakmıştı.

Hande Erçel Kerem Bursin Maldivler Serenay Sarıkaya magazin haberleri Sen Çal Kapımı