Hande Erçel ile Hakan Sabancı evleniyor mu? Açıklama geldi

Hande Erçel Magazin Haberleri
Hande Erçel ile Hakan Sabancı evleniyor mu? Açıklama geldi

Son dönemin yükselen yıldızları arasında yer alan Hande Erçel, bir süredir Hakan Sabancı ile aşk yaşıyor. Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu, haklarındaki evlilik iddialarına yanıt verdi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel, son dönemde aşk hayatıyla gündemden düşmüyor. Yaklaşık iki yıldır Hakan Sabancı ile birlikte olan Erçel, evlilik iddialarına yanıt verdi.

Yaz tatili için Mikonos’u seçen Erçel, önceki gün İstanbul’a döndü.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı evleniyor mu? Açıklama geldi - Resim : 1

"ÇOK GÜZEL BİR FİLM GELİYOR"

Menajerlik şirketinden çıkarken görüntülenen Erçel, yeni filminin detaylarından bahsetti. Gazetemagazin'in haberine göre; Erçel, yeni filmi Rüzgara Bırak filmiyle alakalı "Çok güzel bir film geliyor. Herkesin 'tekrar yaz olsun' dediği, içimize sine sine yaptığımız bir iş oldu. Şanslıyız, çok güzel bir ekiple çalıştık. Onun enerjisi daha yayınlanmadan fotoğraflardan bile herkese geçti" dedi.

Uzun zamandır Hakan Sabancı ile aşk yaşayan ünlü oyuncu, ilişkisi hakkında "Her şey çok yolunda, çok güzel gidiyor" dedi.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı evleniyor mu? Açıklama geldi - Resim : 2

Hande Erçel, Sabancı ile evlenecekleri yönündeki iddialara ise "Olursa zaten bilirsiniz" yanıtını verdi.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı evleniyor mu? Açıklama geldi - Resim : 3

Erçel'in beraber film çektiği Arduç, "Çekimlerimiz bitti. Hatta çok çabuk bitti. İçimize sinen bir proje oldu. Hande, şahane bir insan. 25 gün kadar beraber çalıştık keşke daha da uzun olsaydı. Müthiş uyumlu bir hanımefendi" demişti.

Hande Erçel ile Hakan Sabancı evleniyor mu? Açıklama geldi - Resim : 4