Hande Erçel gözünü kamera arkasına dikti

Sen Çal Kapımı
Hande Erçel gözünü kamera arkasına dikti

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinin setinde çekilen eğlenceli bir videoyu Instagram hesabından paylaştı.

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı konuşulan Hande Erçel, günlük hayatına dair kesitleri sosyal medya hesabından paylaşmaya devam ediyor.

FOX TV'nin sevilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinde kamera arkasına geçen Hande Erçel, o anları Instagram hesabının hikayeler bölümünden paylaştı.

Hande Erçel gözünü kamera arkasına dikti - Resim : 1

Erçel, kameraman arkadaşının "Yerim gözü yok artık kendi var" notuyla paylaştığı videoya "Sen daha dur" karşılığını verdi.

Hande Erçel gözünü kamera arkasına dikti - Resim : 2

HANDE’NİN MİLYONLUK SIRRI

Erçel, 10 milyon TL'ye iki katlı cam villa aldı. 27 yaşındaki oyuncu yeni evi için bir mimarlık şirketiyle anlaştı. Takvim gazetesinin özel haberine göre; yeni evini baştan aşağı dekore ettiren Hande Erçel, mimarlık şirketi ile çok ciddi bir gizlilik sözleşmesi imzaladı. Bu sözleşme uyarınca mimarlık şirketi, ünlü oyuncunun evinin yerini ya da dekorunu hiçbir şekilde bir yerde paylaşamayacak veya referans olarak gösteremeyecek.1 milyon TL'ye yenilettiği evinin ifşa olmasını istemeyen Hande Erçel'in, bunun için de sözleşmeye ciddi bir tazminat maddesi koydurduğu iddia edildi.Mimarlık şirketinin paylaşım yapması halinde, Hande Erçel'in dekorasyon için ödediği tüm parayı geri alma hakkı olduğu öğrenildi.

Kaynak: Haber Global TV

Sen Çal Kapımı dizisi Hande Erçel magazin haberleri Kerem Bursin