Hande Erçel ev halini paylaştı! Kıyafetlerinin değeri tepki topladı

Hande Erçel
Hande Erçel ev halini paylaştı! Kıyafetlerinin değeri tepki topladı

Son dönemin popüler oyuncularından Hande Erçel, sosyal medya hesabından ev halini paylaştı. Instagramda 20 milyon takipçisi bulunan Erçel'in kıyafetlerinin değeri olay oldu.

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Hande Erçel, 10 milyon TL'ye aldığı cam evinden yaptığı paylaşımlara devam ediyor. 

Kerem Bürsin ile Sen Çal Kapımı dizisinde başrolleri paylaşan 27 yaşındaki oyuncu, son olarak, evindeki aynanın karşısında, çiçekler arasında verdiği pozları Instagram hesabının hikayeler kısmından paylaştı. 

Hande Erçel ev halini paylaştı! Kıyafetlerinin değeri tepki topladı - Resim : 1

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Erçel'in, üzerindekilerin fiyatı dikkat çekti.

 EV ŞIKLIĞI 1167 TL

Güzel oyuncunun giydiği hırka, bluz ve şortun değeri 1167 TL. (Hırka fiyatı 529 TL, bluz fiyatı 339 TL, şort fiyatı ise 299 TL.)

Hande Erçel ev halini paylaştı! Kıyafetlerinin değeri tepki topladı - Resim : 2

Erçel'in ev halinin bile bu kadar pahalıya patlaması, takipçilerin bir kısmından tepki almasına neden oldu.

Hande Erçel ev halini paylaştı! Kıyafetlerinin değeri tepki topladı - Resim : 3

"DİLİM ÇOK SİVRİ, SÖYLEDİKLERİM ACITABİLİR!"

Sen Çal Kapımı dizisinde Eda karakterine canlandıran Hande Erçel, YouTube'da Zorlu Performans Sanatları Merkezi kanalında yayınlanan 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında samimi açıklamalarda bulundu.

“KÜÇÜKKEN MAHALLLEDEN ÇIKAMAZDIK

17 yaşında İstanbul’a geldiğini söyleyen Erçel, "10 yıl oldu Balıkesir’den geleli. Ben İstanbul’da büyümek istemezdim. Küçük yerde herkes birbirini bilir tanışır o yüzden de özgürsündür. Bir mahallede tüm çocuklar sokakta salçalı ekmek yiyerek büyüdük. Babamın huyu vardı, biz mahalleden çıkamazdık" dedi.  

Küçükken sessiz sakin bir çocuk olmadığını dile getiren oyuncu, "Balıkesir’de özgür büyüdüğümüz için de çok konuşan çocuklardık." şeklinde konuştu.

 Erçel ayrıca, "2011 yılında, 17 yaşımda İstanbul’a geldim 10 sene oldu. Ben İstanbul’da büyümek istemezdim çünkü küçük yerde herkes birbirini tanır. Bir mahallede bütün çocukların sokakta birlikte oynadığı bir yerde büyüdüm." ifadelerini kullandı.

27 yaşındaki Erçel "Biz mahalleden çıkamazdık.  Liseye geçene kadar babamsız bir yere gidemezdim, bir cadde vardı o caddeyi geçince babama haber giderdi gelir bizi oradan alırdı" ifadelerini kullandı.

Hande Erçel ev halini paylaştı! Kıyafetlerinin değeri tepki topladı - Resim : 4

"SAHTE HESABIM YOK AMA…"

Sahte hesabının olmadığını söyleyen Erçel "Hiç fake hesabım yok, ama sağ olsun arkadaşlarım ne bilmem gerekiyorsa söylüyor" dedi.

Bilmediği konularla ilgili olarak Erçel "Bilmediğim konu hakkında hiç atıp tutmadım çünkü çok utanırım, bir konuyu bilmiyorsam ‘bilmiyorum’ derim." ifadelerini kullandı.

"SİNİRLENİNCE GÖZÜM DÖNER"

Sinirli hallerinden bahseden Erçel "Sinirlenince gözüm döner, ortalığı yakarım. Benim dilim çok sivri, tartışırken gözüm döner söylediklerim biraz acıtıyor olabiliyor." diye konuştu. 

Ergenlik yıllarıyla ilgili Erçel "Ergenlik dönemim tam belaydı. ‘Okula’ diye evden çıktım. Okul formamın altına eşofmanlarımı giyip ‘ilk otobüs nereye’ diye sordum ve Eskişehir’e gittim. Bunu lise 2‘de yaptım" dedi.

Babasının telefon açtığını söyleyen Erçel "Biz o zaman Balıkesir’de yaşıyorduk. Eskişehir’de otobüsten indim telefonumu açtım babam ‘karşıya gel’ dedi. Babam haberi almış benden önce Eskişehir’e gitmiş" diyerek anlattı.

Kendi kendine konuştuğunu söyleyen Erçel "Ayna karşısında kendi kendime konuşurum. Kendimle yüzleşiyorum" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Hande Erçel haberleri Hande Erçel fotoğraflar hande erçel pozlar