Hande Erçel'den sonra Bülent Ersoy'la karşı karşıya geldi! 'Ben diğerleri gibi değilim'

Hande Erçel'den sonra Bülent Ersoy'la karşı karşıya geldi! 'Ben diğerleri gibi değilim'

Ünlüler ile ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla tepki çeken fenomen Alp Kılınç, bu kez Bülent Ersoy ile karşı karşıya geldi.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Alp Kılınç, Hande Erçel'den sonra Bülent Ersoy’'u karşısına aldı. 

Tava reklamı yapılan bir paylaşımı eleştiren Alp Kılınç, paylaşımında Bülent Ersoy'un ismini geçirince ortalık karıştı. Alp Kılınç, Bülent Ersoy ile arasında geçtiğini iddia ettiği yazışmaları sosyal medya hesabından paylaştı.

Hande Erçel'den sonra Bülent Ersoy'la karşı karşıya geldi! 'Ben diğerleri gibi değilim' - Resim : 1

Sosyal medya fenomeni, Bülent Ersoy'un kendisine "Ben anlamadım, insanlar göndermiş ne demek istiyorsun burada?" mesajını gönderdiğini ileri sürdü. 

Hande Erçel'den sonra Bülent Ersoy'la karşı karşıya geldi! 'Ben diğerleri gibi değilim' - Resim : 2

Hande Erçel'den sonra Bülent Ersoy'la karşı karşıya geldi! 'Ben diğerleri gibi değilim' - Resim : 3

"FAN SAYFASINDAKİ BİR İŞGÜZÂRIN İŞİ"

Basına yansıyan bu haberlerden sonra Diva sosyal medya hesabından konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: 

"Bugün internet sitelerinde çıkan “tava benzetmesi“ ile ilgili spekülasyonel haberlerdeki benim adıma yazışmalarda bulunan fan sayfasındaki bir işgüzârın ne yazık ki haddini aşan cüretinden kaynaklı yalan bir haberidir bu…

Şahsımla uzaktan, yakından ilgi ve alâkası yoktur.

"Kaldı ki, sözlerimin ne denli doğruluk içerdiğini anlamak için;  bu yazıyı kaleme alan kişinin sayfasındaki mavi tık ibaresinin olmayışı bu kişinin sahte Bülent Ersoy sayfası olduğunu göstermektedir.

Mavi tıklı resmi sayfamın dışındaki benimle ilgili hiçbir habere itibar etmeyiniz. Bilgilerinize arz olunur."

Hande Erçel'den sonra Bülent Ersoy'la karşı karşıya geldi! 'Ben diğerleri gibi değilim' - Resim : 4

"ESPRİLERİNİZE KONU OLACAK STATÜDE DEĞİLİM"

Bülent Ersoy bir diğer paylaşımında ise Alp Kılınç'ın Hande Erçel ile mahkemelik olmasına göndermede bulunarak şunları paylaştı:

"Bu konuyu biraz araştırdım ve Alp Kılınç denilen kişinin bu tarz sahte paylaşımları daha önce de ses getirecek a plus başka san’atkârlara da uygulayıp; kendisine prim yapmak adına böylesine yalanlara tevessül ettiğini esefle öğrendim.

Bak çocuğum; bunları espri olarak yapıyorsanız ben esprilerinize konu olacak statüde bir kişilik değilim bu biiiirrrr. Zira yaptığınız suç teşkil etmektedir. Çünkü mavi tıkı şoplayıp kişilere ait özerkliği kullanıyorsunuz. Ve de onların ağzıyla yorum yapıyorsunuz.

Kendinizden fenomen olarak bahsettiriyormuşsunuz. Neyinizle? hangi bilginizle? Hangi kültürünüzle? Hangi cüretle bu payeleri kendinize lâyık görüyorsunuz.Bence mizah insanı ya düşündürür ya da güldürür. Yazık ben sizin yaptığınızda iki unsuru da göremiyorum. Ve şunu unuttunuz ben diğerleri gibi susmam. Konuşurum, konuşurum, konuşurum... Ve de hakkımı söke söke alırım. Kimsin? Nesin? Neyin fenomenisin? Ah ! Yazık Zavallı çocuk..."

Hande Erçel'den sonra Bülent Ersoy'la karşı karşıya geldi! 'Ben diğerleri gibi değilim' - Resim : 5

HANDE ERÇEL’LE NE OLMUŞTU?

Hande Erçel, sosyal medya hesabından geçtiğimiz yıl bir fotoğrafını paylaşıp "Bazlama surat" diyen sosyal medya fenomeni Lütfü Alp Kılınç'ı savcılığa şikayet etmişti.

Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada karar çıkmış, mahkeme 'hakaret' suçunu işlediği gerekçesiyle Lütfü Alp Kılınç'a 109 gün adli para cezası vermiş ve günlüğü 20 TL'den 2 bin 180 TL ödemesine karar verilmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Hande Erçel Bülent Ersoy sosyal medya Alp Kılınç