Hadise, Belçika'da açıkladı: Kimse bana teklif etmedi

Hadise, Belçika'da açıkladı: Kimse bana teklif etmedi

Son dönemde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, Belçika'da 'MNM Radyo'da Peter Van de Veire'in programına katıldı. Ünlü şarkıcı, "Belçika için Eurovision'a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi" dedi.

Ünlü şarkıcı Hadise, uzun süredir göremediği anne-babası Gülnihal-Hasan Açıkgöz’ü ziyaret etmek için doğup büyüdüğü Belçika’ya gitti.

Ülkede bir radyo programına konuk olan Hadise, Belçika adına Eurovision Şarkı Yarışması'na neden katılmayayım ki? Belçika için Eurovision'a gitmek istiyorum ama kimse bana teklif etmedi" dedi.

Hadise, Belçika'da açıkladı: Kimse bana teklif etmedi - Resim : 1

Hadise, 2009’da “Düm Tek Tek” ile Türkiye’yi temsil etmiş, 4’üncü olmuştu.

Hadise, Belçika'da açıkladı: Kimse bana teklif etmedi - Resim : 2

“LİNÇ KÜLTÜRÜNÜN FATURASINI AĞIR ÖDEDİM”

Geçtimiz günlerde bir dergiye röportaj veren Hadise, yıllar önce fazla kiloları yüzünden eleştirilmesi hakkında ilk kez konuştu. Ünlü şarkıcı, "Ben bu linç kültürünün faturasını en ağır ödeyen isimlerden biriyim" dedi.

“'ROBERTO CARLOS BACAKLI' DEDİLER”

Yıllar önce fazla kiloları sebebiyle eleştirilmesi ile ilgili konuşan Hadise, "Obez' dediler, 'Roberto Carlos bacaklı' dediler, 'Çok zayıf', 'Çok çirkinleşti', 'Sivrisineğe döndü' dediler. Söylemedikleri söz kalmadı. Hepsini yaşadım" şeklinde konuşan Hadise, "Acı olan da çoğunlukla kadınların bu nefreti kusması... O dönem sosyal medya bu kadar yaygın kullanılmıyordu. Destek görmem gereken anlarda destek görmedim" dedi.

Hadise, Belçika'da açıkladı: Kimse bana teklif etmedi - Resim : 3

“HER ŞEYİMLE KENDİMİ SEVİYORUM”

Bir dönem makyajsız fotoğrafını paylaşarak, yeni bir akım başlattığını duyuran ünlü şarkıcı, gerçekçi olmaya önem verdiğini ifade etmişti. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Hadise, şunları söylemişti:

“Ben nasılsam, her anlamda öyle görünmek istiyorum. Mesela çok photoshop seven bir insan değilimdir. Ben 35 yaşında bir kadınım ve her şeyimle kendimi seviyorum. Kırışıklıklar da olacaktır, yorgunluklar da gözükecektir yüzümüzde...

Tabii ki gerektiği anlarda herkes minimal bir photoshop yapıyordur ama ben tercih etmiyorum. Çünkü kendimi olduğum gibi çok seviyorum ve böyle olmak istiyorum. Gerçekçi olmak şu dönemde çok önemli.”

Kaynak: Haber Global TV

Hadise magazin haberleri Eurovision 2021 Eurovision