Hande Erçel dansıyla eleştiri oklarının hedefi oldu: 'Serenay Sarıkaya özentisi'

Magazin Haberleri Hande Erçel
Hande Erçel dansıyla eleştiri oklarının hedefi oldu: 'Serenay Sarıkaya özentisi'

Hande Erçel, ünlü bir mücevher markasının reklam yüzü oldu. Erçel'in, lansman davetinde yaptığı dans, sosyal medyada dalga konusu oldu. Ünlü oyuncuya “Serenay Sarıkaya özentisi” ve “Kendisini Serenay Sarıkaya sanıyor” yorumları yapıldı.

En son dünyaca ünlü bir giyim markasının reklam yüzü olan Hande Erçel, reklam anlaşmalarına bir yenisini daha ekledi. Ünlü bir mücevher firmasıyla anlaşan Erçel, lansman davetinde müziğin etkisiyle kendisinden geçti. Güzel oyuncunun dansı, sosyal medyada yorum yağmuruna tutuldu.

Hande Erçel dansıyla eleştiri oklarının hedefi oldu: 'Serenay Sarıkaya özentisi' - Resim : 1

Kullanıcılar, ''Serenay Sarıkaya özentisi'', ''Kendisini Serenay Sarıkaya sanıyor'' ve ''Bu taklitten Kerem çabuk sıkılır'' gibi yorumlarda bulundu.

Hande Erçel dansıyla eleştiri oklarının hedefi oldu: 'Serenay Sarıkaya özentisi' - Resim : 2

Geçmişte Serenay Sarıkaya ile birlikte olan Kerem Bürsin, Hande Erçel için ''Hande gerçekten çok ilginç ve mütevazı bir insan. Aşırı eğlenceli ve komik biri. Şahaneyi de eklemeliyiz'' ifadelerini kullanmıştı.

Sık sık oyunculuğu nedeniyle eleştiri oklarının hedefinde yer alan Hande Erçel; Siyah İnci, Halka, Azize gibi projelerinin erken final yapmasından ötürü büyük üzüntü yaşamıştı.

FOX ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisiyle başarıyı yakalayan Erçel, şimdilerde dünyaca ünlü markaların reklam yüzü olarak sevenlerinin karşısına çıkıyor.

 

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri