Hande Erçel Bollywood'a yelken açtı! En büyük hayali...

haberglobal.com.tr
Hande Erçel Magazin Haberleri
Hande Erçel Bollywood'a yelken açtı! En büyük hayali...

Hande Erçel Hindistan'ın ünlü oyuncusu Ayushmann Khurrana ile 'FICCI Frames'in kapanış töreninde konuşmacı olarak yer aldı. Oyunculuk becerileri üzerine konuşma gerçekleştireceği öğrenilen Hande Erçel, Hindistan basınına verdiği röportajda ise Bollywood'da yer almak istediğini söyledi.

Ünlü oyuncu Hande Erçel son zamanlarda aşk hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Arzu Sabancı'nın müstakbel gelini olacağı konuşulan ancak Arzu Sabancı'nın Hande Erçel'i gelin olarak görmek istemediği iddia edilmişti. Özel hayatında bu haberlerle gündeme gelirken Hande Erçel'in, Hindistan'da oyunculuk becerileri üzerine eğitim vereceği öğrenildi. Hindistan'ın Mumbai şehrinde bu sene 24.'sü düzenlenen Asya'nın en büyük medya, televizyon ve eğlence konferansı "FICCI Frames'e onur konuğu olarak katılan Erçel, Hindistan'ın ünlü oyuncusu Ayushmann Khurrana ile birlikte konferansın kapanış panelinde konuşmacı olarak yer aldı.

Hande Erçel Bollywood'a yelken açtı! En büyük hayali... - Resim : 1

Snob Magazin'de yer alan habere göre; Hindistan'a gittiği ilk günden itibaren büyük ilgi gören oyuncu, Hindistan basınına da röportajlar verdi.

HANDE ERÇEL'İN BOLLYWOOD HAYALİ

Bollywood'da işlerde yer almak istediğini belirten Erçel, Hint sineması oyunculardan Hrithik Deepika ve Dave Patel ile aynı projede yer almak istediğini söyledi.