Hande Erçel arabadan paylaştı! Güzelliğiyle herkesi büyüledi

Hande Erçel Magazin Haberleri
Hande Erçel arabadan paylaştı! Güzelliğiyle herkesi büyüledi

Meslektaşı Kerem Bürsin ile yaşadığı aşkla magazin gündeminden düşmeyen Hande Erçel, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiriyor. Dekolteli elbisesiyle poz veren Erçel, sosyal medyayı salladı.

Sen Çal Kapımı dizisinin final yapmasıyla Hande Erçel, kendisini dinlenmek için Bodrum’a atmıştı. Şimdilerde İstanbul’a dönen Hande Erçel, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Ünlü oyuncu son olarak arabanın içinde dekolteli elbisesiyle çekilen pozlarını paylaştı. Instagram'da 24 milyondan fazla takipçisi olan Erçel'in pozlarına 3 milyondan fazla beğeni geldi.

Hande Erçel arabadan paylaştı! Güzelliğiyle herkesi büyüledi - Resim : 1

 Önce sevgilisi Kerem Bürsin ile, ardından ise arkadaşlarıyla uzun süre tatil yapan güzel oyuncu, yaptığı son paylaşımla dikkat çekti.

Hande Erçel arabadan paylaştı! Güzelliğiyle herkesi büyüledi - Resim : 2

BEĞENİ YAĞDI

Hande Erçel yaz tatilinde çekilen çeşitli fotoğraflarını Instagram'dan paylaştı. Erçel'in paylaşımına kısa sürede yüz binlerce beğeni geldi.

Hande Erçel arabadan paylaştı! Güzelliğiyle herkesi büyüledi - Resim : 3

YILLAR ÖNCE SUNUCULUK YAPMIŞ...

Ünlü oyuncunun 2012 yılında, henüz 18 yaşındayken bir magazin programında sunuculuk yaptığı ortaya çıktı.

Erçel’in programdan görüntüleri ve Murat Dalkılıç’ın eski eşi Merve Boluğur’un haberini sunarken yaşadığı dil sürçmesi, dikkat çekti.

Hande Erçel arabadan paylaştı! Güzelliğiyle herkesi büyüledi - Resim : 4

Uzun bir süre Murat Dalkılıç'la aşk yaşan Erçel, geçtiğimiz sene ilişkilerini sonlandırmıştı. Hande Erçel, yaptığı açıklamada Dalkılıç ile dostça ayrıldıklarını belirtmişti. Ayrılık sonrası konuyla ilgili herhangi bir açıklamada bulunmayan şarkıcı, Erçel'i silmişti.

Hande Erçel arabadan paylaştı! Güzelliğiyle herkesi büyüledi - Resim : 5

KEREM BÜRSİN’LE AŞK YAŞIYOR

27 yaşındaki oyuncu, aylar sonra; 34 yaşındaki rol arkadaşı Kerem Bürsin'le yeni bir aşka yelken açmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

magazin haberleri Hande Erçel hande erçel instagram hande erçel pozlar Hande Erçel fotoğraflar Sen Çal Kapımı Kerem Bursin