Hadise'ye bir şok da mahkemeden! Ünlü şarkıcının talebi reddedildi

Hadise'ye bir şok da mahkemeden! Ünlü şarkıcının talebi reddedildi

Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı iddiaları sonrası mahkemeye başvuran ve haberleri kaldırtmak isteyen ünlü şarkıcı Hadise'nin erişime engel talebi reddedildi.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre; Şarkıcı Ebru Gündeş'in 11 yıllık eşi Reza Zarrab'a açtığı boşanma davası ile ilgili magazin kulislerindeki iddiaların ardı arkası kesilmiyor.

Gündeş, Zarrab'ın kendisini aldattığını iddia etmesinden sonra yasak aşk yaşadığı kadınlar arasında şarkıcı Hadise'nin de olduğu öne sürülmüştü.

Bu iddia magazin gündemine damga vururken Hadise iddiaları jet hızıyla yalanlamış ve dava açacağını belirmişti.

'YASAK AŞK' İDDİALARININ ARDINDAN HAREKETE GEÇTİ

Hadise, hakkında çıkan haberlerin kaldırılması için İstanbul Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvurdu. Ünlü şarkıcı çıkan haberlerin yalan olduğunu, bu nedenle erişime engellenmesini talep ederken hakimlik ise haberlerin basın özgürlüğü kapsamında olduğunu değerlendirerek talebi reddetti.

Hadise'ye bir şok da mahkemeden! Ünlü şarkıcının talebi reddedildi - Resim : 1

“HESAP SORACAĞIM”

'Yasak aşk’ iddialarını sosyal medya hesabından yalanlayan Hadise, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez. Avukatım Hakan Öncel aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım" demişti.

Hadise'ye bir şok da mahkemeden! Ünlü şarkıcının talebi reddedildi - Resim : 2

SEVGİLİSİNDEN DESTEK GECİKMEDİ

Hadise'ye yasak aşk iddiasında en önemli destek de sevgilisi Kaan Yıldırım'dan gelmişti. Ünlü oyuncu, Hadise'nin açıklama metnini kendi Instagram hesabından yayınlayarak yanında olduğunu belli etmişti.

Hadise'ye bir şok da mahkemeden! Ünlü şarkıcının talebi reddedildi - Resim : 3

Hadise Reza Zarrab Ebru Gündeş