Zeynep Tokuş'tan bomba paylaşım: Ünlü isimler şekilden şekle girdi

Bir dönemin efsane dizisi Deli Yürek'te canlandırdığı Zeynep karakteriyle hafızalara kazınan Zeynep Tokuş, yıllar sonra setlere geri döndü.

1998 Türkiye Güzeli Zeynep Tokuş, 1999’da ‘Deli Yürek’, 2004’te ‘Çocuklar Duymasın’da rol almıştı. Eski kraliçe, yıllar sonra setlere döndü. Uzun süredir yoga eğitmenliği yapan Tokuş, senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın, yapımını BKM üstlendiği 'Aşkın Kıyameti' filminde yer alıyor. 

Çekimleri başlayan filmin setinde renkli anlar yaşanıyor. Son olarak Zeynep Tokuş, rol arkadaşları Pınar Deniz, Boran Kuzum, Yiğit Kirazcı, Gürhan Altundaşar ve Seda Türkmen'e yoga dersi verdi.

Toplu halde yoga yapan oyuncular, şekilden şekle girdi.

Zeynep Tokuş'tan bomba paylaşım: Ünlü isimler şekilden şekle girdi - Resim : 1

Tokuş, tüm anları Instagram'dan paylaştı. Boran Kuzum'la acroyoga denemeleri ise sosyal medyada gündem oldu.

Zeynep Tokuş'tan bomba paylaşım: Ünlü isimler şekilden şekle girdi - Resim : 2

Zeynep Tokuş, 10 yıl önce üniversite aşkı Erdem Yılmaztürk'le nikah masasına oturmuştu. Oyuncu, yaptığı acroyoga hareketleri sosyal medya hesaplarından da sürekli paylaşıyor.

Zeynep Tokuş'tan bomba paylaşım: Ünlü isimler şekilden şekle girdi - Resim : 3

"PARTNERİM CANIM OĞLUM"

Egzersiz yaptığı anları sık sık sosyal medya hesabından yayınlayan Tokuş, oğlu Alp ile kamera karşısına geçti.

Ünlü oyuncu, oğlu ile birlikte çalıştığı videoya, "Hayat tek başımıza yaşadığımız bir düzen değil... Sürekli birileriyle ilişki halindeyiz... Ailemiz, sevdiklerimiz, arkadaşlarımız, iş arkadaşlarımız vs... Yoga bireysel olarak bize sonsuz fayda sağlarken, acroyoga ve partner yoga da bu anlamda ilişkilerimizi çok geliştirir. Güven, sorumluluk alma, teslim olma, yardımlaşma ve birlikte uyum içinde hareket etme gibi konularda bizi geliştirir. Partnerim canım oğlum" notunu düştü.

Zeynep Tokuş'tan bomba paylaşım: Ünlü isimler şekilden şekle girdi - Resim : 4

Kaynak: Haber Global TV

Deli Yürek Zeynep Tokuş Boran Kuzum Yılmaz Erdoğan Aşkın Kıyameti