Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz barıştı

Magazin Haberleri
Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz barıştı

Ünlü popçu Hadise, annesi Gülnihal Açıkgöz'ün intihara teşebbüs ettiğinin ortaya çıkmasının ardından kardeşi Derya Açıkgöz ve ablası Hülya Açıkgöz'le sorunlar yaşamıştı. Hülya Açıkgöz ile Hadise arasındaki buzlar eridi.

Hadise’nin annesi Gülnihal Açıkgöz 2018’de intihar girişiminde bulunmuştu. Buna da şarkıcı ile menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz arasındaki para anlaşmazlığının neden olduğu iddia edilmişti.

Bu olaydan sonra Hadise, Hülya Açıkgöz ile iş ilişkisini bitirmişti, görüşmeyi de kesmişti. Hülya Açıkgöz de isim hakkı kendisinde olan ‘hadise.com’ internet adresini satılığa çıkarmıştı. Abla kardeş davalık olmuştu.

Hadise ve ablası Hülya Açıkgöz barıştı - Resim : 1

Hülya Açıkgöz, yaptığı sert açıklamalarda “Konuşursam Türkiye’ye adım atamaz” diyerek kardeşini tehdit etmişti. 4 yıldır küs olan ve zaman zaman sosyal medyada birbirlerine gönderme yapan kardeşleri anneleri barıştırdı.

Önceki gün bir araya geldiler ve ateşkes ilan ettiler. Hülya Açıkgöz, annesi, Hadise ve yeğeni ile çektiği pozu pozu paylaşarak “Hulk’ın yönettiği aile günü” diye paylaştı. Aralarındaki buzların eridiğini ilan etti.

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Hülya Açıkgöz magazin haberleri