Hadise ile Kaan Yıldırım'dan müjde! Ünlü çift evleniyor

Hadise ile Kaan Yıldırım'dan müjde! Ünlü çift evleniyor

2020'nin sürpriz çiftlerinden Hadise ile Kaan Yıldırım'dan güzel haber geldi. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine yeniden şans veren ünlü çiftin önümüzdeki yaz nikah masasına oturacağı konuşuluyor.

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Hadise ile Kaan Yıldırım evlilik kararı aldı. Kaan Yıldırım'ın ailesi tarafından da çok sevilen müstakbel gelin adayı Hadise önümüzdeki yaz nikah masasına oturmak için hazırlıklara başlamış.

Hadise ile Kaan Yıldırım'dan müjde! Ünlü çift evleniyor - Resim : 1

Hadise'yi çok seven ve ona "Kızım" diye hitap eden Kaan Yıldırım'ın annesi ile babası, çiftin bir an önce kendi yuvalarını kurmalarını istiyormuş. Göktürk'te müstakil bir ev arayışında olan çift, yaz için romantik bir düğün planlıyormuş.

Hadise ile Kaan Yıldırım'dan müjde! Ünlü çift evleniyor - Resim : 2

AYRILIĞA UZUN SÜRE DAYANAMADILAR

Hadise ile oyuncu Kaan Yıldırım, 2020’nin son günlerinde yollarını ayırmıştı. Ayrılığa uzun süre dayanamayan Hadise ve Kaan Yıldırım, 4 gün sonra bir araya geldi.

“HER ŞEY YOLUNDA”

Hayranlarını sevindiren haberi sosyal medya hesabından duyuran Hadise yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

“Bir ilişki başladığında ayrılıyorlar oluyor, sonra tekrar barıştılar oluyor. Onlar insanın canını yakıyor. 2020’de hangimizin psikolojisi yerindeydi ki… Ben de insanım benim de duygularım var bazen yoğun yaşanıyor onun dışında her şey yolunda çok mutluyuz.” 

Hadise ile Kaan Yıldırım'dan müjde! Ünlü çift evleniyor - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Hadise Kaan Yıldırım