Hande Erçel ve Kerem Bürsin dizi setinde kavga mı etti? Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Dizi Haberleri Sen Çal Kapımı
Hande Erçel ve Kerem Bürsin dizi setinde kavga mı etti? Ünlü oyuncudan açıklama geldi

Sen Çal Kapımı dizisinde başrollerde yer alan Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in dizi setinde kavga ettiği öne sürüldü. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, iddialar karşısında sessiz kalmadı.

'Sen Çal Kapımı' dizisinde bir araya gelen Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in aşk yaşadığı iddiaları sık sık magazin gündemine geliyor. Dizi hayranları tarafından birbirine çok yakıştırılan Kerem Bürsin ile Hande Erçel'in dizi setinde kavga ettiği iddia edildi. 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin dizi setinde kavga mı etti? Ünlü oyuncudan açıklama geldi - Resim : 1

Seti durduracak kadar büyük bir kavga yaşadığı konuşulan ikiliden Kerem Bürsin, iddiaları jet hızıyla yalanladı. Bir sosyal medya kullanıcısının Twitter'da yaptığı "Hande ile Kerem'in arasına kara kedi girdi. Bir süredir hem özel hem iş hayatlarında mutluluğu yakalayan ikilinin sette kavga ettiği iddia edildi. Seti durduracak kadar büyük olan bu kavganın nedeni merak konusu” paylaşımına Kerem Bürsin'den yanıt geldi. 

Hande Erçel ve Kerem Bürsin dizi setinde kavga mı etti? Ünlü oyuncudan açıklama geldi - Resim : 2

Kerem Bürsin o haberleri paylaşan takipçisine "Saçmalık" diyerek tepki verdi.

HANDE'YE 2 MİLYONLUK TEKLİF

Sen Çal Kapımı dizisindeki partneri Kerem Bürsin'le aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Hande Erçel, bir sağlık ve kişisel bakım firmasından 2 milyon TL’lik reklam teklifi aldı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin dizi setinde kavga mı etti? Ünlü oyuncudan açıklama geldi - Resim : 3

Hem aşk hayatı hem de yer aldığı reklam filmlerinden kazandığı ücretlerle sık sık magazin gündemine gelen oyuncu, firma ile sözlü olarak anlaştı.

Erçel, imza atmak için ise önümüzdeki günlerde firma yetkilileriyle bir araya gelecek. 

Oyuncuyla daha önce 800 bin TL’ye reklam anlaşması yapan bir tekstil markası da, ‘satışları ve bilinirliği artırdığı’ gerekçesiyle, Erçel’le yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Sen Çal Kapımı dizisi Kerem Bursin Hande Erçel