Hadise ile Ebru Gündeş, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası için bir araya geldi

Magazin Haberleri Deprem
Hadise ile Ebru Gündeş, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası için bir araya geldi

Bir süredir aralarında soğuk rüzgarlar esen eski dostlar Hadise ile Ebru Gündeş, dün akşam depremzedeler için düzenlenen Türkiye Tek Yürek kampanyası için bir araya geldi.

Binlerce insanımızı kaybettiğimiz iki büyük depremin ardından Türkiye Tek Yürek oldu. Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenlere bağış toplamak için yapılan ortak canlı yayına, Türkiye'nin dört bir yanından ve yurt dışından çok sayıda siyasetçi, iş insanın ve sanatçının yanı sıra spor dünyasından ve bürokrasiden önde gelen isimler katıldı.

Hadise ile Ebru Gündeş, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası için bir araya geldi - Resim : 1

Acun Ilıcalı'nın isteğiyle tv8 adına ortak yayına katılan ve yardım toplayan Hadise eski dostu Ebru Gündeş ile uzun zaman sonra ilk kez yan yana geldi.

'Türkiye Tek Yürek' yayınında bağış toplanmasına yardımcı olan ve 1 milyon TL bağış da yapan Ebru Gündeş yayından gider gitmez peşinden Hadise stüdyoya giriş yaptı.

Hadise ile Ebru Gündeş, 'Türkiye Tek Yürek' kampanyası için bir araya geldi - Resim : 2

Sabah saatlerinde Hollanda'da Türkiye için bağış toplayan Hadise akşam da ortak yayında yer aldı. Böylece Hadise ile Ebru Gündeş uzun bir aradan sonra ilk kez aynı mekanda yer aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Ebru Gündeş Hadise deprem Türkiye Tek Yürek