Gupse Özay itiraf etti: Senaryo yazmaya başlamadan önce bakın ne yapıyor!

Magazin Haberleri
Gupse Özay itiraf etti: Senaryo yazmaya başlamadan önce bakın ne yapıyor!

Ünlü senarist ve oyuncu Gupse Özay, katıldığı bir programda samimi açıklamalarda bulundu. Neşeli haliyle dikkat çeken Özay, senaryo yazımındaki ritüellerini anlattı.

2020'in Temmuz ayında meslektaşı Barış Arduç'la nikah masasına oturan Gupse Özay, Gain'de yayınlanan 'Dayı'nın ilk bölümüne konuk oldu. 

Gupse Özay itiraf etti: Senaryo yazmaya başlamadan önce bakın ne yapıyor! - Resim : 1

Samimi itiraflarıyla dikkat çeken oyuncu, senaryo yazım sürecinde neler yaşadıklarını paylaştı. 

“SENARYO YAZMAYA BAŞLAMADAN ÖNCE MUTLAKA KURA ÇEKERİM”

Özay, “Tanıdığım bildiğim dünyaları yazıyorum. Arkadaşlarımdan, akrabalardan, komşulardan ve tanıdıklarımdan ilham alıyorum. Yazmaya başlamadan önce de genelde her zaman iki hikaye oluyor kafamda. Onları kağıda yazar, kura çekerim. Kurada hangisini seçersem onu yazmaya devam ederim. Genelde de doğru seçimler olur bunlar” dedi. 

Gupse Özay itiraf etti: Senaryo yazmaya başlamadan önce bakın ne yapıyor! - Resim : 2

DİJİTAL PLATFORMLARA YEŞİL IŞIK YAKTI

Özay, son zamanlarda ağırlıklı olarak sinema projelerinde yer almasıyla ilgili olarak “Benim ilk dizim ‘Yalan Dünya’ dizisiydi. Çok keyif aldığım ve eğlendiğim bir tecrübe oldu benim için ama sinemayı daha çok sevdim. Sinema ile devam ederim yüksek ihtimal ama dijital platformlarda yayınlanacak projeler neden olmasın” diyerek dijital platformlardan gelecek projelere sıcak baktığının altını çizdi. 

Gupse Özay itiraf etti: Senaryo yazmaya başlamadan önce bakın ne yapıyor! - Resim : 3

GUPSE ÖZAY HAMİLE Mİ?

Gupse Özay'ın 4 aylık hamile olduğu söylentileri yine çok konuşuldu. Konu ile alakalı çift dık sık bebek istediklerini dile getirmişti. Özay hamile olmadığını her seferinde dile getiriyor. Konuya Gupse Özay'ın eşi Barış Arduç yanıt vererek, ''Bu tarz haberler beklediğimiz şeylerdi. Biz çocuk çok istiyoruz ve niyetimiz de var. Olursa, böyle bir haberi keyifle paylaşırız. Şu an öyle bir durum yok'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Gupse Özay Barış Arduç Gain magazin haberleri Gupse Özay hamile mi