Güntekin Onay'dan Acun Ilıcalı'ya flaş yanıt: 'Kişisel algılamasına şaşırdım'

Acun Ilıcalı Magazin Haberleri
Güntekin Onay'dan Acun Ilıcalı'ya flaş yanıt: 'Kişisel algılamasına şaşırdım'

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, spiker Gültekin Onay'ın "Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi" paylaşımına tepki gösterdi. Ilıcalı'nın sözlerine Onay, sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Acun Ilıcalı, dün akşam Haber Global'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu 'Az Önce Konuştum' programına konuk oldu. 

"SEVDİĞİM ADAMLAR BÖYLE YAPINCA ÜZÜLÜYORUM"

'Az Önce Konuştum'da gündem yaratan açıklamalarda bulunan Ilıcalı, ünlü spiker Gültekin Onay'a Twitter hesabından yaptığı 'Exxen' paylaşımı nedeniyle kırgın olduğunu dile getirdi. 

Exxen dijital platformunun sahibi Acun Ilıcalı, "Güntekin Onay'a ciddi derecede bozuldum. Niye tweet atıyorsun. Arayıp sorsana. Benim arkadaşımsın sen ya! Niye tweet atıyorsun. Ben senin kurumun hakkında tweet atıyor muyum? Hiç mi bir yerde arıza olmuyor. Kusura bakma Güntekin, çalıştığın kurumda bir platform. Orada bir arıza olsa ben takipçilerime tweet atarak anons etmiyorum. Sevdiğim adamlar böyle yapınca üzülüyorum" dedi.

Güntekin Onay'dan Acun Ilıcalı'ya flaş yanıt: 'Kişisel algılamasına şaşırdım' - Resim : 1

Ilıcalı'nın Haber Global'de dile getirdiği konunun ardından Gültekin Onay, Twitter hesabından bir paylaşım daha yaptı. Onay, "Girişimciliği, projeleri ve başarılarıyla gurur duyduğum değerli dostum Acun Ilıcal'nın Exxen ile ilgili yaşanan teknik sorunumu kişisel algılamasına şaşırdım. Bu kadar emek ve büyük yatırım var. Farkındalık olsun ki bunlar yaşanmasın. Arkadaşlar aradı, sağolsunlar. Halloldu” ifadelerini kullandı. 

NE OLMUŞTU?

Güntekin Onay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ödeme yaptığı halde Exxen’e giriş yapamadığını belirtti.

Twitter’dan bir paylaşım yapan Onay,  şu ifadeleri kullandı:

“Exxen'e üye olabilmek için 1.5 saattir uğraşıyorum. Web sitesinden başaramadım. 9300'a mesaj attım. Ücret ödendi, bu kez de şifre gelmedi. 19:45 maçlarına yetişemedim. 22:00 için umudum devam ediyor!”

Güntekin Onay'dan Acun Ilıcalı'ya flaş yanıt: 'Kişisel algılamasına şaşırdım' - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Güntekin Onay Acun Ilıcalı Exxen Exxen üyelik magazin haberleri twitter