Günlerdir depremzedeler için çalışıyordu... Burcu Biricik duygularını paylaştı: "Küçük kürekli küçük sallar iyi ki varsınız"

Deprem Kahramanmaraş Depremi
Günlerdir depremzedeler için çalışıyordu... Burcu Biricik duygularını paylaştı: "Küçük kürekli küçük sallar iyi ki varsınız"

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından belediye binalarında hazırlanan yardım kolilerini hazırlamak için çalışmıştı. Günlerdir depremzedeler için çalışan oyuncu sosyal medyadan duygularını paylaştı.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremin ardından 11 ilde gerçekleşen büyük yıkımın sonrası Burcu Biricik de yardım çalışmalarına katıldı. "Hayat devam ediyormuş gibi davranmak istemiyoruz" diyen oyuncu belediye binalarında yardım kolilerini hazırladı.

Günlerdir depremzedeler için çalışıyordu... Burcu Biricik duygularını paylaştı: "Küçük kürekli küçük sallar iyi ki varsınız" - Resim : 1

"YOKSA BU ÇÖPLÜKTE..."

Depremzedeler için günlerdir canla başla çalışan oyuncu sosyal medyada yaşanan felaketten sonra duygularını paylaştı:

"Deniz de tutmuş midem bulanıyor kusmak istiyorum hem de nasıl kusmak. Gördüklerimden duyduklarımdan düşündüklerimden midem bulanıyor. Diyorum ki, sen küçücük bir salsın ne yapabilirsin ki dünya için. Sonra diyorum ki, o küçücük salımla küçücük küreklerimi diğer kayıklara doğru sürmek zorundayım. Buna en çok kendim için ihtiyacım var. Yoksa bu çöplükte bu yığıntının içinde kaybolup gideceğim. Küçük kürekli küçük sallar iyi ki varsınız."

Günlerdir depremzedeler için çalışıyordu... Burcu Biricik duygularını paylaştı: "Küçük kürekli küçük sallar iyi ki varsınız" - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Burcu Biricik deprem sosyal medya Kahramanmaraş depremi