Vatan Şaşmaz 4. ölüm yıldönümünde anılıyor! 'Öyle çok yazılacak şey var ki...'

Magazin Haberleri
Vatan Şaşmaz 4. ölüm yıldönümünde anılıyor! 'Öyle çok yazılacak şey var ki...'

İstanbul'daki bir otel odasında, eski manken Filiz Aker tarafından öldürülen sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, vefatının 4. yılında anılıyor. Pınar Altuğ ve Melike Öcalan, eski dostları Şaşmaz'ı unutmadı.

Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 yılında İstanbul Beşiktaş'taki bir otelde Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülmüştü.

Vatan Şaşmaz 4. ölüm yıldönümünde anılıyor! 'Öyle çok yazılacak şey var ki...' - Resim : 1

Uzun yıllar birlikte sabah programı yaptığı Melike Öcalan ile 'Çocuklar Duymasın'daki rol arkadaşı Pınar Altuğ, Vatan Şaşmaz'ı 4. ölüm yıl dönümünde unutmadılar.

"ÖYLE GÜZEL ANILAR BİRİKTİRDİK Kİ"

Melike Öcalan, Vatan Şaşmaz ile fotoğrafını Instagram sayfasında "Öyle çok şey var ki yazılacak... Belki de bir ömre yetmeyecek kadar güzel anılar. Öyle güzel anılar biriktirdik ki anlatılmaz yaşanır. İyi ki yaşamışız. İyi ki güzel cümlelerle geçmişsin bu hayattan" notuyla paylaştı.

Vatan Şaşmaz 4. ölüm yıldönümünde anılıyor! 'Öyle çok yazılacak şey var ki...' - Resim : 2

Pınar Altuğ ise dizi setinde çekilen karenin altında "Özlüyorum" yazdı.

Vatan Şaşmaz 4. ölüm yıldönümünde anılıyor! 'Öyle çok yazılacak şey var ki...' - Resim : 3

Vatan Şaşmaz 42 yaşında hayata veda etti.

6 AY SONRA OĞLU DOĞDU

Vatan Şaşmaz öldüğünde 3 aylık hamile olan Yasemin Adalı, Şubat 2018'de anne oldu. Adalı, oğluna Asil Vatan Şaşmaz adını verdi.

3 yaşında yaşamını yitiren sunucu, daha önce verdiği bir röportajda, "Baba olmayı çok istiyorum. Çocuk kararı olmasaydı evlenmez, beraber yaşamaya devam ederdim. Ben de, eşim de evlilik meraklısı insanlar değiliz. Önemli olan aile olabilmek" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

vatan şaşmaz magazin haberleri Pınar Altuğ Melike Öcalan filiz aker