Gönül Yazar'dan duygusal paylaşım: 'Umarım orada karşılaşırsınız'

Gönül Yazar'dan duygusal paylaşım: 'Umarım orada karşılaşırsınız'

Türk müziğinin "Taş Bebek" lakaplı sanatçısı Gönül Yazar, yıllar önce bir yanında Kemal Sunal, bir yanında Kartal Tibet ile çekilen bir fotoğrafını duygusal satırlarda paylaştı.

Türk müziğinin unutulmaz isimleri Kemal Sunal ve Kartal Tibet'in aileleri acı bir tesadüfle bugün Zincirlikuyu mezarlığında toplandı. 

83 yaşında hayata veda eden oyuncu, senarist ve yönetmen Kartal Tibet, bugün Zincirlikuyu mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Gönül Yazar'dan duygusal paylaşım: 'Umarım orada karşılaşırsınız' - Resim : 1

Öte yandan usta oyuncu Kemal Sunal, vefatının 21. yıldönümünde Zincirlikuyu mezarlığındaki kabri başında anıldı. 

Gönül Yazar'dan duygusal paylaşım: 'Umarım orada karşılaşırsınız' - Resim : 2

"IŞIKLAR İÇİNDE UYUYUN"

Görenlere "acı tesadüf" dedirten bu olay, her ikisiyle de çalışan Gönül Yazar'ın Instagram paylaşımıyla bir kez daha gözler önüne serildi.

Gönül Yazar, Kemal Sunal ve Kartal Tibet ile birlikte çekilen fotoğrafını duygusal bir not ile sosyal medyadan yayınladı. Yazar paylaşımında, "Rol arkadaşım, bir başka filmde de yönetmenim olan Kartal Tibet’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. Sen ne iyi bir arkadaştın be Kartal. Herkeste benimle aynı fikirdedir, eminim. Diğer bir yandan da bugün ölüm yıl dönümü olan canım arkadaşım Kemal Sunal’ı sevgiyle anıyorum. Işıklar içinde uyuyun, umarım orada kavuşursunuz" mesajına yer verdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Gönül Yazar kartal tibet Kemal Sunal magazin magazin haberleri