Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan aşkın belgelendi! İşte ilk görüntü...

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan aşkın belgelendi! İşte ilk görüntü...

Gönül Dağı dizisiyle adından söz ettiren Gülsim Ali İlhan ile kendisinden 22 yaş büyük sevgilisi Durul Bazan ilk kez objektiflere takıldı.

TRT 1'de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan'ın meslektaşı Durul Bazan ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkilinin aşkı belgelendi. 

İlişkilerini sessiz sedasız yaşamayı tercih eden İlhan ile Bazan’ın yaz tatilinde bir dondurmacıda çekilmiş karelerine ulaşıldı.

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan aşkın belgelendi! İşte ilk görüntü... - Resim : 1

48 yaşındaki Durul Bazan, geçtiğimiz haftalarda Gülsim Ali İlhan'ın başrolünde yer aldığı Gönül Dağı dizisinin Eskişehir'deki setine gitmişti.

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan aşkın belgelendi! İşte ilk görüntü... - Resim : 2

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan, 2019 yılında ekrana gelen ve sadece 4 bölüm süren 'Yüzleşme' adlı dizide rol almıştı.

2 yılı aşkın süredir tanışan İlhan ile Bazan'ın arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.

Gülsim Ali İlhan ve Durul Bazan aşkın belgelendi! İşte ilk görüntü... - Resim : 3

GÜLSİM ALİ İLHAN KİMDİR?

24 Eylül 1993 tarihinde Bulgaristan'ın Rusçuk kentinde dünyaya geldi. Gülsim Ali Ilhan aslen Bulgar göçmenidir. Çocukluğunu Bulgaristan'da geçirdikten sonra 2009 yılında 'Super Model Ford Models Bulgaria' adlı güzellik yarışmasında birinci oldu. Aynı yıl Brezilya'da düzenlenen 'Ford Models Of The World' güzellik yarışmasında Bulgaristan'ı temsil etti. Bir süre modellik yaptı. 

Başkent İletişim Akademisi'nde oyunculuk ve diksiyon eğitimi aldıktan sonra 2012 yılında 'Son Yaz Balkanlar' dizisiyle ilk kez kamera karşısına geçti. Daha sonrasında aynı şekilde ekranlarda pek çok farklı projede ver alarak oyunculuk alanında kendini geliştirmeye devam etti. 

Şu sıralar TRT 1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde başrollerde yer alıyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Gönül Dağı dizisi Gülsim Ali İlhan Durul Bazan magazin haberleri